Mașinile închiriate își dovedesc utilitatea tot mai mult. Poate că acum ceva ani în urmă nimeni nu îndrăznea să închirieze o mașină, temându-se că prețurile trebuie să fie astronomice. Nimic mai fals. De fapt, unii șoferi preferă să conducă o mașină rent a car decât să-și achiziționeze una, fiindcă fac economie financiară enormă. N-au de plătit revizii și taxe peste taxe, n-au de plătit reparații pe la service ce pot fi incredibil de piperate, nu au de plătit roviniete sau alte cheltuieli ce vin cu deținerea unui autovehicul. Cu o mașină închiriată tot ce trebuie să plătești este combustibilul și taxa de închiriere, atât. Iar la RINO Rent a Car, taxele sunt accesibile oricărui buzunar. 

De ce să închiriezi o mașină de la RINO Rent a Car 

În primul rând, mașinile disponibile în flota lor auto sunt impecabile atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic. Aceștia închiriază mașini în inima Transilvaniei, mai precis în Cluj Napoca, dar și în Târgu Mureș. Echipa este caracterizată de profesionalism, corectitudine și seriozitate, iar serviciile lor sunt extrem de apreciate de clienți. Recenziile disponibile pe pagina lor oficială spun totul despre RINO Rent a Car. În funcție de sezon, există oferte speciale pentru închirierea mașinilor. Aceștia sunt disponibili 24/7 oferind consultanța necesară, deci poți apela oricând la serviciile lor. Predarea și preluarea mașinilor este gratuită, iar închirierea auto se poate face pe termen scurt, mediu sau lung. Poți rezerva o mașină atât la sediul fizic, cât și online, iar dacă te răzgândești, anularea este gratuită.

În al doilea rând, firma RINO Rent a Car a apărut din dorința unor oameni de a oferi servicii de rent a car care să depășească așteptările clienților și chiar au reușit acest lucru. Indiferent că cineva și-a dorit o mașină pentru o vacanță cu familia, pentru o călătorie de afaceri sau poate o mașină care să-i aștepte la aeroport, echipa RINO a satisfăcut mereu cerințele clienților. Nu doar persoanele fizice, ci și companiile au apelat la serviciile lor rent a car Cluj, oferind clienților experiențe de o calitate ireproșabilă și promptitudine, adaptându-se mereu necesităților lor.

Alături de tine, indiferent unde te deplasezi 

Chiar și în cazul în care vii în vizită în aceste orașe și nu îți dorești să te deplasezi cu autobuzul ce se mișcă greoi sau să arunci banii pe taxiuri, RINO Rent a Car este soluția ideală. Dacă vii în vizită șoferii de taxiuri te simt că ești străin, deci trebuie să te și ferești de posibile țepe. Decât să plătești cursa mai mult decât face sau să fii plimbat în cercuri, mai bine apelezi la servicii auto de inchiriat Cluj și te plimbi cât vrei, când vrei, în deplină siguranță. În plus, această echipă vorbește în 4 limbi și anume română, maghiară, engleză și germană, deci este un avantaj pentru turiștii ce vin în vizită. 

RINO Rent a Car asigură predarea și preluarea mașinii închiriate la aeroportul “Avram Iancu” din Cluj Napoca, la aeroportul “Transilvania” din Târgu Mureș sau la oricare locație de pe raza acestor orașe. Aici se regăsesc chiar și opțiuni suplimentare rent a car, pentru o experiență a condusului dusă la un cu totul alt nivel. Indiferent de cine apelează la serviciile lor, la RINO Rent a Car va fi mereu același nivel de profesionalism, iar tu te vei simți mereu în siguranță în mașinile lor impecabile. 

Intră pe www.rino-rent-a-car.ro să vizualizezi mașinile disponibile și rezerv-o pe cea preferată.

Contact: +40 747 725 134 | +40 744 673 954 

contact@rino-rent-a-car.ro