În perioada verii orice părinte își face griji cu privire la programul unui copil. Să aibă timp liber pentru că este vacanță, să nu aibă totuși timp încât să se plictisească. Ei bine, există, din fericire, idei adaptate. Cum sunt cursurile de limba engleză online de la Docentisimo, gândite să mențină pe cursanți conectați în continuare cu acest club al celor care descoperă limba engleză. 

Ce presupun cursurile de limba engleză la Docentisimo 

Cu o viziune practică și mai apropiată de ceea ce ține de stilul modern de predare/învățare, Docentisimo propune cursuri care să fie prietenoase, o atracție pentru copii. Știm cu toții că cei mici descoperă viața prin joc și joacă și chiar dacă cresc și depășesc această etapă, modul în care descoperă noutăți ar fi bine să fie în continuare unul distractiv. Un curs de limba engleză trebuie să fie în egală măsură o stârnire a curiozității. 

Este una din cele mai ușor de învățat limbi străine. Iar în versiunea propusă aici learning is fun. Asta pentru că sunt formate grupuri restrânse de cursanți, pentru că există interacțiune între cursanți și profesor, iar lecțiile sunt o continuă stimulare a interesului. Adică au loc conversații, între ei, cu profesorul de asemenea. În plus, întreaga abordare este diferită. Studiul în sine este adaptat cunoștințelor copilului, încă de la început când acesta se alătură grupului. 

Learning online, o idee practică 

Un curs de engleza online permite o mai mare flexibilitate pentru toată lumea implicată, părinți, copii, profesori ai clubului. Asta pentru că exclude din start unele dintre cele mai apăsătoare probleme legate de cum să puneți în practică și în program orice activitate extra pentru copil. Nu vă deplasați, nu pierdeți timp în trafic, cine îl duce, cine îl aduce. 

Online este mai practic și mai simplu pentru toată lumea. Singura condiție este ca fiecare cursant să aibă o bună conexiune la internet și un device care să îi permită participarea la curs, fără probleme. 

Cursurile de vară la Docentisimo sunt o practică cu tradiție. Acestea au în vedere o programă  mai lejeră, însă la fel de interesantă și benefică cursanților căci aceștia au ce învăța. Descoperă limba engleză în diferite contexte și moduri. 

Cei interesați trebuie să știe că există 4 ședințe per săptămână și un total de 4 module de cursuri desfășurate vara aceasta. Au loc între 28 iunie și 26 august. Doritorii pot participa la toate sau la câte un modul, individual. 

De ce cursuri de limba engleză 

Specialiștii spun că încă de la vârste fragede, preșcolari fiind, copiii au o capacitate uimitoare de a absorbi informații. Imaginați-vă o putere extraordinară pe care o aveți în mâinile voastre și cu care puteți modela un copil. Nu ați alege ca acesta să cunoască cât de multe posibil? Studierea unei limbi străine poate fi negreșit o abordare sănătoasă, care îi stimulează funcția cognitivă a copilului și nu numai aceasta. În plus, această limbă îi va deschide calea în viață către multe oportunități. 

Despre tot ce presupun cursurile acestea și cum să vă înscrieți copilul descoperiți din pagina oficială. 

Contact:
+40 766 29 77 00
cursuri@docentisimo.ro