Moda pentru copii este un domeniu adorat atât de părinții preocupați de fashion, cât și de designeri dar mai ales de micuții cărora i se adresează. Cu toate acestea, când vine vorba de un eveniment special din viața unui copil, cum este o serbare sau o aniversare, o ținută trebuie pregătită cu mare atenție. Fetele, în special, vor dor să întruchipeze cel mai bine sau să se asemene unor prințese de poveste.

Iată ce idei de ținute pentru serbare îți propunem pentru fetița ta în acest articol.

Ținută pentru sebare cu tricou și fustă din tul

O ținută de fete comodă, practică și elegantă pentru o serbare este cea formată dintr-un tricou uni sau colorat, și o fustă bogată din voal sau tul, într-o culoare vie. Este un outfit care îi asigură tot confortul, și în care va putea interpreta rolurile care i-au fost încredințate pentru această ocazie specială. Pentru a completa un astfel de look, poți asorta la această ținută o cordeluță înteresantă în aceleași culori vii ca ale fustei, un coif cu buline multicolore, sau o pereche de ochelari de soare supradimensionati, cu rame mari și colorate. Cu siguranță micuța ta va avea parte de cele mai amuzante momente de distracție! Completează outfitul cu pantofi cu toc mediu pentru copii, eleganți și practici în același timp, care-i vor permite să se simtă confortabil dar și să arate deosebit.

Ținută pentru fete cu bluză cu sclipici

Pentru o ținută de serbare originală și interesantă, alege pentru fetița ta un deux-pieces format din bluzică cu sclipici, și un pantalon evazat. Mai mult, poate purta o vestă colorată și puternic accesorizată, la rândul ei, cu diverse aplicații precum paiete sau sclipici. Poți alege pentru acest tip de vestimentatie o încălțăminte comodă, de exemplu pantofi cu talpa joasă, sau chiar un model sport, cu diverse modele colorate. În acest fel te asiguri că se va simți foarte confortabil și va avea parte de cele mai frumoase și distractive momente!

Rochiță de prințesă

Serbările și evenimentele speciale sunt momentele perfecte în care o fetiță să se simtă ca o adevărată prințesă dintr-o lume de poveste. În aceste cazuri, rochiile lungi, cu volane dantelate sunt cele mai potrivite pentru astfel de ocazii. Alege o rochie elegantă din voal, tulle sau dantelă, accesorizată cu multe elemente de decor. De exemplu, niște perle în zona gâtului sau a mânecilor vor face din ea o adevărată divă elegantă.

Cele mai potrivite culori pentru sunt în astfel de cazuri cele diafane precum roz perlă, ivoriu, ciclam, bleu sau vișiniu. La fel de spectaculoasă este însă și culoarea roșie, fiind adorată de fetele de orice vârstă. O astfel de alegere o va face pe fetița ta să se simtă în centrul atenției, mai ales dacă este o fire energică și comunicativă.

Ți-am prezentat mai sus câteva idei de ținute de serbare pentru fetița ta. Suntem siguri că veți găsi împreună inspirația de a compune cele mai drăguțe și amuzante outfituri, pentru momente de neuitat!