Sunteți pregătiți să cumpărați un ceas nou elegant? Ceasurile pentru femei îmbrățișează modele îndrăznețe, în timp ce tendințele pentru bărbați se bazează pe filozofia „tot ce este vechi este nou din nou”, cu accent pe refacerea pieselor de epocă ale unor mărci iconice. Problema cu purtarea ceasurilor vintage nealterate este că sunt greu de îngrijit. Sunt mult mai fragile. Dacă doriți un aspect vintage, este mai înțelept să obțineți acest lucru într-o interpretare modernă.

Optează pentru clasicul neobișnuit

Producătorul japonez de ceasuri Seiko se deosebește de alte mărci de ceasuri fine, realizând fiecare componentă pentru ceasurile sale. Aceste modele pentru bărbați pot fi numite ceasurile clasice. Unul dintre modelele Seiko are o bandă maro din piele de crocodil, un cadran de culoare fildeș și cifre arabe curate. Tehnica de lustruire, numită Zaratsu, este aceeași metodă folosită pentru lustruirea sabiilor samurailor.

Art deco-ul iconic

Dacă apreciați stilul cubanez Art Deco și elvețianul “savoir-faire” de ceasornic, veți găsi multe de admirat în Cuervo y Sobrinos. În perioada sa de glorie, Cuervo y Sobrinos era în esență Cartier din Cuba. Acest ceas pentru bărbați este fabricat din oțel inoxidabil foarte lustruit, cu o curea autentică de aligator, un cadran argintiu, create prin încălzirea oțelului pentru un finisaj care previne ruginirea.

Dacă există un lucru din care mereu am vrea să avem mai mult, este timpul. Și, deși nu putem adăuga mai multe ore zilei, vă putem îndrepta spre cele mai bune ceasuri pentru bărbați. În timp ce în trecut, ceasurile pentru bărbați ocupau un spațiu mic pe rafturile magazinelor, astăzi ceasurile de lux pentru băieți se găsesc în nenumărate locuri. Mai jos veți găsi câteva exemple dintre cele mai bune ceasuri pentru bărbați. Ceasuri de lux de cea mai înaltă calitate și cu cele mai tari modele, create având în vedere nevoile bărbaților moderni.

De la ceasurile noastre de bărbați preferate din toate timpurile până la cele mai bune ceasuri accesibile pentru bărbați – precum și cele mai frumoase ceasuri pentru bărbați și cele mai elegante ceasuri pentru bărbați – iată două recomandări de top pentru bărbați din lumea ceasurilor.

Ceas Seiko pentru bărbați

Scafandrii buni nu prea poartă ceasuri de scufundare în aceste zile. Sau mai bine zis, ceasurile de scufundare pe care le poartă tind să fie computere montate pe încheietura mâinii, cu afișaje digitale și senzori pentru orice, de la nivelurile de oxigen la citirile de presiune. Dar scafandrii poartă ceasuri de pe linia Prospex a lui Seiko, motiv pentru care este singura marcă permisă să poarte sigla asociației profesionale a instructorilor de scufundări. Cea mai recentă adăugire la colaborarea lor continuă este preluarea „Sumo” a lui Seiko.

Cea Timex pentru bărbați

Când a fost lansat anul trecut într-o perioadă limitată, primul ceas automat Timex de inspirație militară s-a epuizat mai repede decât ai putea spune: „Cât costă un ceas automat?” Cei care au ratat, acum au a doua șansă să cumpere un ceas care canalizează moștenirea militară a Timex, dar adaugă curaj inteligent (o mișcare automată japoneză cu 21 de bijuterii). Cu doar 100 m rezistență la apă, este mai mult un ceas de scufundare de birou decât un ceas de scufundări. Dar la acel preț, noi suntem mai mult decât mulțumiți.

Găsiți și alte modele de ceasuri Seiko și Timex pentru bărbați și multe altele pe pagina timestore.ro.