Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, dar iubește foarte mult și viața de familie. De altfel, el are patru copii.

Jucătorul lui Juventus Torino a încercat pe cât posibil să își țină viața privată departe de ochii presei, iar momentele în care a devenit tată au fost învăluite în mister.

De altfel, până în momentul de față nu se știe cine sunt mamele a trei copii dintre cei patru. Cel mai în vârstă copil al lui Ronaldo, Cristianinho, s-a născut la San Diego, într-un moment în care jucătorul lui Juventus avea o relație cu fotomodelul rus Irina Shayk.

Aceasta nu este însă mama jucătorului, iar Ronaldo nu a dorit să facă niciodată public numele ei. “Am agreat cu mama copilului ca el să fie sub tutela mea exclusivă. Ea își dorește ca identitatea ei să rămână confidențială. Lui Cristianinho îi voi spune adevărul. În rest, nu am spus nimănui cine este mama copilului”, a spus Ronaldo într-un comunicat de presă din 2010.

Cristianinho va împlini 11 ani în această vară, joacă fotbal și a moștenit o bună parte din talentul tatălui său.

Apoi, în 2017, Cristiano Ronaldo a anunțat că este din nou tată și că are gemeni,  Eva și Mateo, după ce a apelat la o mamă surogat, care a născut în San Diego. Într-un comunicat de presă, echipa lui Cristiano a anunțat că nu va explica niciodată motivul pentru care a ales o mamă surogat.

Ulterior în 2017, iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a anunțat că este însărcinată. Cristiano Ronaldo a devenit așadar tată pentru a patra oara. Alana Martin este numele fiicei lui Ronaldo.

Cristiano Ronaldo are timp și pentru fotbal

Dincolo de viața de familie pe care o are, Cristiano Ronaldo continuă să joace la cel mai înalt nivel. Este golgheterul lui Juventus Torino și în acest sezon și e unul dintre favoriții să fie cel mai bun marcator de la EURO 2020, potrivit cotelor din secțiunea pariuri sportive online NetBet.

Cristiano Ronaldo are cota 9.00 și este depășit doar de Harry Kane, care are cota 7.00. Romelu Lukaku are cota 9.00, urmat de Kylian Mbappe (cota 11.00), Antoine Griezmann (cota 15.00) și Alvaro Morata (cota 15.00).

Cristiano Ronaldo a marcat 103 goluri în cele 171 de meciuri pentru naționala Portugaliei.

Ce înseamnă familia pentru Cristiano Ronaldo

Într-un interviu acordat recent, Cristiano Ronaldo a vorbit despre viața sa de familie și spune că prezența copiilor l-a schimbat complet.

Starul portughez afirmă că a devenit mult mai responsabil și a învățat ce contează cu adevărat pentru el după ce a devenit tată.

“Să fiu tată este o călătorie unică și personală, ceva ce m-a schimbat complet. M-a învățat lucruri despre iubire, care nu știam că există. Mi-a oferit o perspectivă diferită asupra a ceea ce e important în viața mea. Să fiu tată și să-mi văd familia crescând este fără niciun dubiu cel mai mare privilegiu pe care l-am avut. Să petrec timp cu ei, să fiu de partea lor, să zâmbesc și să râd cu ei. Mi-au adus multă bucurie și fericire în viață”, a spus Cristiano Ronaldo într-un interviu pentru presa externă.

De asemenea, Cristiano Ronaldo a anunțat că pe viitor este posibil să mai aibă noi copii. Mai ales că și primul său copil, Cristianinho, își mai dorește frați.

“El vrea să aibă mulți frați și surori. Vrea să aibă șapte, numărul magic și cred că asta este bine”, a afirmat Ronaldo.

De altfel, Ronaldo obișnuiește să adauge pe rețelele de socializare imagini din vacanțe și nu numai cu viața fericită de familie pe care o duce împreună cu Georgina Rodriguez și cei patru copii.