Se apropie cu pași repezi ziua de naștere a copilului tău și plănuiești să-i organizezi o petrecere de neuitat, alături de cei mai buni prieteni? Atunci cu siguranță știi că cea mai bună modalitate prin care poți aduce sclipiri de fericire în ochii micuțului tău este tortul. Și nu orice fel de tort, ci unul cu adevărat special, care să-i reflecte personalitatea și pasiunile! 

Dacă nu ai încă nicio idee despre cum să alegi tortul pentru ziua copilului tău, avem noi câteva sugestii mai mult decât dulci pentru tine. Iată ce trebuie să ai în vedere, în goana după tortul perfect pentru ziua de naștere a prichindelului! 

Ține cont de tematica petrecerii 

La fel ca majoritatea petrecerilor pentru copii, sărbătoarea aniversării micuțului tău mai mult ca sigur are o tematică anume. Acesta este și motivul pentru care îți recomandăm să te orientezi către un tort personalizat. De pildă, dacă organizezi o petrecere tematică cu tema „Grădina zoologică”, cel mai deosebit tort pe care-l poți alege este cel care prezintă decorațiuni comestibile cu animale de la grădina zoologică. Dacă mergi pe traseul prințeselor și supereroilor, atunci tortul cu siguranță trebuie să reflecte personajele preferate ale copilului tău. 

Alege cu atenție aromele potrivite pentru tort 

Această etapă este de la sine înțeleasă. Poți fi tentat să optezi pentru o singură aromă simplă, precum vanilia sau ciocolata, însă unde mai este distracția? Chiar dacă mulți părinți sunt siguri pe ce aromă să aleagă pentru tort, cine a spus că trebuie să te rezumi la una singură? Poți opta pentru un tort din mai multe straturi, iar fiecare strat să aibă o aromă diferită. În plus, există o mulțime de topping-uri din care să alegi. Important aici este să ții cont și de preferințele micuțului! 

Ai în vedere culoarea tortului aniversar 

Te-ai întrebat vreodată de ce toate jucăriile, dulciurile și alte produse pentru copii sunt ambalate în cutii viu colorate? Este simplu: copiii sunt atrași de culorile strălucitoare! De aceea, culoarea tortului este la fel de importantă ca și gustul atunci când vine vorba de alegerea tortului potrivit pentru ziua copilului tău. Cu siguranță știi care este culoarea preferată a copilului tău, așa că deja ești cu un pas mai aproape de a alege un tort aniversar pe care îl va adora. 

Interesează-te de lista de ingrediente a tortului 

Ca părinte, este perfect normal să ai grijă de alimentația copilului tău și de calitatea ingredientelor preparatelor pe care le consumă. Drept urmare, îți recomandăm să alegi o cofetărie cunoscută pentru calitatea produselor pe care le comercializează și să alegi un tort din ingrediente naturale pentru evenimente speciale, care să fie pe cât de gustos, pe atât de sănătos pentru micuțul tău și toți micii invitați de la petrecere. 

Asigură-te că vei alege un tort mare pentru petrecere 

Este de la sine înțeles că prima felie de tort servită de un copil nu va fi și ultima. Cu siguranță va mai dori și a doua felie. Poate chiar și o a treia, căci nu este exclusă posibilitatea! Același lucru poate fi valabil și pentru oaspeți. Mergând pe premisa că toată lumea prezentă la petrecere va dori și a doua felie de tort, te sfătuim să comanzi în consecință. Alege un tort grandios, care va putea satisface apetitul celor mici și celor mari, deopotrivă. 

Acestea sunt, în linii mari, cele mai importante trucuri și sfaturi la care te poți gândi înainte de a alege tortul pentru ziua copilului tău. Ține cont de ele și bucurați-vă împreună de acest eveniment special, cu gust de felii de tort delicioase!