În fiecare an te pregătești pentru perioada cea mai bună de cumpărături online și de shopping din magazine fizice. Este vorba despre Black Friday, un fenomen apărut în SUA și preluat în toate țările lumii. Îi prezentăm în continuare câteva recomandări, ca să faci cele mai bune achiziții în perioada marilor reduceri la produse și servicii de la comercianți. 

Compară prețurile la diferiți comercianți 

Rezervă-ți timp să urmărești prețurile pe care diferite magazine fizice și oonline le oferă la produsele care te interesează. Nu te grăbi să cumperi la prima ocazie, poți să obții discounturi atractive și să găsești articole de calitate, la prețuri mai bune.

Setează alerte la obiectele pe care le urmărești de multă vreme, pentru că Black Friday este ocazia perfectă să le achiziționezi în cele mai avantajoase condiții. Pune pe lista de cumpărături și cadourile de Sărbători, deoarece prețurile urcă în luna decembrie, iar perioada reducerilor este exact ce-ți trebuie când vrei să iei lucruri frumoase pentru cei dragi.

Folosește carduri de cumpărături în rate fără dobândă

Ca să faci cele mai bune achiziții de Black Friday trebuie să-ți folosești inteligent resursele financiare. Pentru aceasta, cele mai bune soluții sunt cardurile de cumpărături în rate fără dobândă*, cum este CardAvantaj. Cu ajutorul acestor instrumente de plată poți să alegi produsele și serviciile preferate, de la peste 9500 de magazine fizice, marketplace-uri și alte site-uri de e-commerce.

Beneficiezi de un număr avantajos de rate și în plus, ai și bonus înapoi pe card, sub forma unui procent din sumele pe care le tranzacționezi prin cardul de cumpărături. 

Urmărește campaniile promoționale la magazinele partenere  

Ca posesor de CardAvantaj, ai acces la toate campaniile magazinelor partenere Credit Europe Bank, care oferă condiții speciale pentru deținătorii de carduri de cumpărături emise de această bancă.

De exemplu, dacă vrei să cumperi un televizor în rate fără dobândă, beneficiezi de ofertele speciale de la eMAG, Flanco, Media Galaxy, Samsung, Allview ș.a. Tot ce ai de făcut este să urmărești pe aplicația mobilă sau pe website-ul CardAvantaj care sunt campaniile active la magazinele specializate în produse electronice. 

Prinde ocaziile de Black Friday și alege un model de televizor performant, ca să oferi familiei tale filmele favorite și competițiile sportive preferate. Astfel vă bucurați împreună de confortul de acasă și de o mai bună calitate a vieții de zi cu zi.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.