Lipiciul cu sclipici colorat este un material excelent pentru copiii de toate varstele. Lucrul cu lipici cu sclipici poate fi o experienta placuta si plina de satisfactii pentru copii, pe masura ce acestia isi exploreaza potentialul creativ, dobandind in acelasi timp o intelegere a elementelor si tehnicilor necesare pentru crearea unei lucrari artistice reusite. In plus, lipiciul cu sclipici este un material accesibil, care nu necesita instrumente sau numeroase materiale suplimentare pentru a fi utilizat si este usor de curatat atunci cand proiectul este terminat.

Daca esti in cautare de lipici cu sclipici pentru proiectele creative ale copilului tau, iti recomandam gama UHU, pe care o gasesti in magazinul online Econstrukt la pret foarte accesibil. Varietatea de produse UHU destinate lucrarilor de creatie si lucrului manual este cu adevarat impresionanta in magazinul Econstrukt, astfel ca piticul tau va putea gasi, cu siguranta, ceva care sa ii placa in lista de produse.

De ce lipiciul UHU? Pentru ca este testat dermatologic, nu contine solventi si este sigur pentru a fi utilizat de catre copii!

Cum pot folosi copiii lipiciul cu sclipici?

Proiectele preferate de lucru manual cu lipici cu sclipici pentru copii includ crearea de felicitari pe hartie colorata, realizarea de decoratiuni pentru o serbare sau un alt eveniment, decorarea tricourilor proprii sau hainelor papusilor cu lipici colorat si chiar slime-uri, care pot fi facute cu lipici lichid si alte ingrediente. Indiferent de tipul de proiect pe care il intreprind copiii, lipiciul cu sclipici le ofera o activitate distractiva si placuta, care incurajeaza creativitatea.

Cu ajutorul lipiciului cu sclipici, copiii pot explora o gama larga de proiecte creative. De la desene si forme simple la imagini mai complicate, lipiciul cu sclipici le permite copiilor sa isi exprime creativitatea intr-un mod sigur si distractiv. Copiii pot experimenta diferite tehnici atunci cand folosesc lipiciul cu sclipici, cum ar fi aplicarea unei presiuni mai mari pentru a crea un efect mai indraznet, amestecarea culorilor pentru a crea nuante unice si suprapunerea mai multor bucati de hartie pentru a crea forme 3D. Acest lucru le permite sa exploreze o gama larga de posibilitati creative, oferindu-le libertatea de a-si explora propriile idei si de a isi stimula imaginatia.

Lipiciul cu sclipici ii poate ajuta, de asemenea, pe copii sa isi dezvolte abilitatile motorii, deoarece micutii invata sa isi controleze degetele si mainile pentru a aplica corect lipiciul. In plus, utilizarea lipiciului cu sclipici poate fi foarte satisfacatoare pentru copii, deoarece acestia experimenteaza entuziasmul de a transforma un obiect plictisitor in ceva care arata unic si special.

Tipuri de lipici pentru copii si idei creative

Printre altele, in magazinele online de specialitate, asa cum este Econstrukt, poti gasi lipiciul colorat cu sclipici UHU Glitter Glue in diverse variante.

Disponibil la set format din trei culori diferite de lipici lichid, UHU Glitter Glue Princess este ideal pentru copiii care vor sa isi exerseze creativitatea pe suprafete din hartie si sticla, dar si pe materiale textile. Permite-i celui mic sa creeze orice ii trece prin minte pe un tricou pe care il poate purta ori de cate ori doreste, deoarece suprafetele acoperite cu acest lipici sunt rezistente la spalat, la temperaturi de 30 de grade Celsius.

Produsul nu contine solventi, este testat dermatologic, nu se intinde si nu curge, astfel ca ii poti permite copilului sa il foloseasca dupa bunul plac, avand grija insa sa il supraveghezi, pentru a nu isi imprastia ideile creative pe mobila din casa!

La Econstrukt sunt disponibile si alte variante ale lipiciului lichid colorat UHU Glitter Glue: Original, Shiny si Fosforescent, la seturi de 5 culori diferite.

Gama Glitter Glue de lipici lichid de la UHU cuprinde si variantele in recipiente de dimensiuni mai mari. Acest lipici colorat este disponibil la Econstrukt in diverse optiuni: albastru, mov, rosu, roz, verde si galben.

Copiii adora lipiciul Glitter Glue, deoarece poate fi folosit, printre altele, pentru a face propria reteta de slime! Iata care sunt ingredientele magice de care cel mic va avea nevoie pentru acest proiect creativ:

  • 1 tub de UHU Glitter Glue
  • 2 tuburi de UHU Glue Pen – un lipici lichid pentru hartie si carton sub forma de stilou, pe care il gasesti tot la Econstrukt
  • colorant alimentar BIO in culoarea preferata
  • pudra fosforescenta – pentru ca slime-ul sa lumineze in intuneric
  • 5 lingurite de solutie pentru pastrarea lentilelor de contact
  • 1 si ½ lingurite de bicarbonat de sodiu

Procedeul este extrem de simplu si distractiv pentru cei mici. Cele doua tipuri de lipici lichid se amesteca cu colorantul alimentar, apoi se adauga pudra fosforescenta (optional). Se adauga si solutia pentru lentile de contact, alaturi de bicarbonatul de sodiu. Apoi, totul se amesteca foarte bine, pana cand slime-ul se desprinde usor de pe marginea bolului. Daca este inca lipicios, adauga mai multa solutie pentru lentile de contact. Amestecul de slime se lasa deoparte timp de 15 minute, iar apoi este timpul pentru joaca!

Gama de produse UHU de lipici lichid si solid este preferata copiilor de pretutindeni, datorita usurintei in utilizare si a ambalajelor atractive. De asemenea, pentru ca sunt produse eficiente, lipiciul solid UHU pentru copii este recomandat chiar si de catre cadrele didactice.

Descopera acum toate tipurile de lipici solid si lichid UHU pentru copii din magazinul online Econstrukt si alege variantele ideale pe care copilul tau le poate folosi la scoala sau acasa!