Vestimentația copiilor nu trebuie să fie plictisitoare, nici incomodă. Odată cu creșterea în vârstă a micuților, aceștia încep să devină tot mai selectivi și nu se vor mulțumi să fie îmbrăcați cu orice. Acesta este considerat de către specialiști drept a fi un lucru bun, arătând că percepția lor se dezvoltă în mod corespunzător și că își îmbunătățesc abilitățile cognitive.

Pentru că vrei să-i oferi copilului tău tot ce-i mai bun, îți recomandăm să arunci un ochi peste magazinul online Drool.ro unde poți găsi o varietate largă de haine, încălțăminte și accesorii pentru copiii de toate vârstele, începând cu prima zi de viață.

La Drool te întâmpină branduri consacrate și mult iubite de către părinții din întreaga lume precum Agnotis, Mokki, Skiddou, BabyJem sau BabyCosy, adorate atât pentru confortul și grija oferită micuților, cât și pentru calitatea deosebită.

  • Cele mai iubite hăinuțe și încălțăminte bebeluși
  • Hăinuțe și încălțăminte pentru tineri și adolescenți
  • Accesorii pentru copii și bebeluși

Cele mai iubite hăinuțe și încălțăminte bebeluși

Pielea bebelușilor este fragilă este extrem de sensibilă, așa că ai nevoie de hăinuțe delicate, din materiale fine și plăcute, care să nu irite, indiferent că e fetiță sau băiețel. Astfel, cele mai recomandate haine bebeluși în primele luni de viață sunt body-urile din bumbac care lasă pielea să respire și în același timp îi oferă întreg confortul de care au nevoie atât vara, cât și iarna sau în sezoanele de tranziție.

Set 2 body-uri cu maneca lunga petreceute bebe unisex -100% bumbac organic – Ecru cu buline, Baby Cosy

La fel de practice sunt și compleurile din mai multe piese, mai cu seamă atunci când copilașii sunt nevoiți să ia contact cu temperaturile scăzute. O pereche de pantaloni extra și o căciuliță îi vor proteja de frig și de cele mai întâlnite afecțiuni ale copilăriei cum sunt de exemplu răcelile.

La Drool găsești inclusiv costume de baie copii pentru când mergi cu ei la mare, dar și costume ședință foto pentru imortalizarea celor mai deosebite clipe din viața lor. În ceea ce privește încălțămintea, au pregătit o mulțime de modele de pantofi confortabili, balerini și botoșei, care le vor completa perfect ținuta și îi vor transforma în adevărați prinți sau prințese.

Hăinuțe și încălțăminte pentru tineri

Pentru că nici copiii trecuți de vârsta 3+ ani nu pot fi mai prejos în ceea ce privește stilul vestimentar, Drool vine în întâmpinarea părinților și cu o varietate de hăinuțe și modele de încălțăminte pe gustul lor.

Ce vă propunem noi să încercați sunt seturile de familie cu hăinuțe simpatice în contrast de care vă puteți bucura împreună cu întreaga familie la ședințele foto, dar și încălțămintea ergonomică cu design cochet și rochițe fetițe din dantelă, cu buline sau flori, perfecte pentru mers la grădiniță sau la petreceri.

Rochita de fetita Mira, Tongs baby

Pe mamele de băieței le invităm să descopere o gamă variată de tricouri copii simple, cu imprimeuri inspirate din desene animate sau cu mâneci inspirate, care-i vor ajuta să se simtă grozav de bine și după asemănarea taților sau a supereroilor preferați.

Accesorii pentru copii și bebeluși

Tu știi care sunt accesoriile de care are nevoie micuțul sau micuța ta? Permite-ne să-ți recomandăm câteva alegeri utile pentru fiecare zi a vieții sale.

Dacă ești părinte sau vrei să oferi un cadou unei proaspete mămici, cele mai bune alegeri vor fi reprezentate de accesorii specifice vârstei acestora. Putem vorbi aici despre șosete moi și călduroase, dar și de mânuși care să-i protejeze pe micuți de incidentele nedorite (zgârieturi, lovituri etc.). Drool dispune și de astfel de accesorii tematice pentru ocazii speciale, cum sunt șosetuțele din dantelă sau botoșeii din catifea.

Set 4 piese – sosete cu accesorii

Apoi, pentru bebeluși poți avea în vedere o mască de dormit, mai ales dacă cel mic este sensibil la razele de lumină care-i compromit odihna. Căciulile vor fi și ele necesare în primele luni de viață, devenind esențiale în sezonul rece odată ce copiii cresc. Vei găsi multe căciuli simpatice cu inserții pufoase, cu urechi de ursuleț, din materiale termoizolante și plăcute la atingere.

Fetelor cochete va trebui să le aranjezi și părul, iar pentru asta ai la dispoziție și agrafe, bentițe, fundițe. Copiilor mai mari de vârstă care interacţionează cu lucrurile pe care le poartă vor fi nespus de încântați să primească cadou un ceas de mână colorat, brățară, pandantive și talismane sau alte bijuterii cochete.

Așadar, indiferent de lucrurile pe care ți le dorești pentru cel mic sau de care ai nevoie, la Drool ai nenumărate sugestii din care poți alege, la un preț accesibil.