Mokki este un brand norvegian care proiectează și produce ochelari pentru copii, dar și pentru adulți. Este renumit în întreaga lume, având o experiență de 30 de ani în domeniu. A câștigat 8 premii internaționale datorită abordării inovatoare și a experților care au dezvoltat tehnologia pentru ochelari click and change, despre care îți vom vorbi în rândurile ce urmează.

De ce să alegi produsele Mokki

Atunci când ești părinte, prioritatea ta este prichindelul tău. Vrei să cumperi tot ce este mai bun pentru el, să îl ajute să se dezvolte armonios, sănătos și să fie în siguranță.

Ochelarii pe care îi creează brand-ul Mokki îți garantează calitatea produselor și siguranța copilului. Mokki folosește cele mai bune materiale pentru a se asigura că produsele lor au o viață lungă. Brațele ochelarilor sunt super flexibile, astfel că nu se rup indiferent de activitatea pe care o are puiul tău sau dacă îi ronțăie uneori. Acest brand ține cont de nivelul de dezvoltare al ochișorilor copilului și, în funcție de vârstă, folosește filtru pentru lentile mai mult sau mai puțin întunecat pentru a-i asigura protecția corespunzătoare. Nu în ultimul rând, Mokki se gândește la buzunarul părinților, astfel că ochelarii au un preț accesibil.

Ochelari pentru copii cu protecție împotriva ecranelor

Pentru că ne aflăm în era digitală, este aproape imposibil să nu ne expunem copiii la lumina albastră artificială emisă de toate ecranele care ne înconjoară. Mokki are grijă de ochișorii sensibili ai copiilor și a creat ochelarii cu protecție împotriva ecranelor. Aceștia filtrează 99% din lumina albastră, asigurând protecția maximă pentru sănătatea copilului tău. Lentilele antireflex oferă claritate și confort vizual sporit. Îi găsești pe drool.ro în două categorii, pentru 0 – 2 ani și pentru 2 – 5 ani.  

Ochelari Mokki Click and Change

Pentru că știm cât de repede se plictisesc prichindeii, pe drool.ro găsești set 2 ochelari copii Click&Change pentru 0 – 2 ani și pentru 2 – 5 ani. Îi poți schimba bentițele, dar și ramele ochelarilor în funcție de nevoile și preferințele copilului. Primești două seturi de lentile din care poți să alegi în funcție de activitatea copilului tău: un set este pentru utilizarea zilnică, în timp ce al doilea set oferă protecție ridicată în zone cu lumină reflectată puternic, de exemplu la plajă sau pe pârtie.

Ține cont de mediul în care se află copilul și, la nevoie, pune-i scuturile laterale pe care le primești în acest pachet. Îi oferă un plus de protecție pentru razele soarelui ce pătrund prin lateral și în medii cu vânt puternic. Banda elastică o poți folosi atunci când cel mic practică activități intense, ca de exemplu schiatul.

Kit de accesorii pentru ochelari Click&Change

Poți cumpăra și separat aceste kit-uri pentru că sunt compatibile cu orice alt produs Click&Change. Sunt disponibile pe drool.ro în diverse culori: bleu, galben, verde, negru, roz. În funcție de culoarea pe care o alegi, laveta din microfibră pentru curățarea lentilelor pe care o primești, este cu un animăluț care sigur îl va încânta pe prichindel. Pe lângă accesoriile pe care le-am enumerat mai sus, kit-ul vine și cu brațe super flexibile și husă de protecție cu buzunar dublu.

Îngrijirea ochelarilor Mokki

Lentilele ochelarilor Mokki trebuie curățate numai cu spray de curățare pentru lentile, apoi șterse cu laveta pe care o primești în pachet. Nu îi expune la apă sărată și la substanțe chimice, de exemplu produse pentru păr și vei vedea că prichindelul se va bucura mult timp de ochelarii lui.

Intră pe drool.ro și alege ochelarii potriviți pentru vârsta copilului tău. Noi îți garantăm că el va fi protejat corespunzător și că cea mai bună alegere sunt ochelarii Mokki.