Ai pregătit deja cadourile de 8 Martie pentru mama? Este momentul să te grăbești și să alegi cele mai frumoase daruri pentru ea! Cadourile pentru femei trebuie să fie speciale, mai ales când destinatara lor este chiar cea care ți-a dat viață. De aceea, am pregătit pentru tine o selecție de idei cu care o poți surprinde pe mama nu doar de Ziua Femeii, ci și cu alte ocazii deosebite!

Ce cadouri îi poți dărui mamei dacă iubește florile

Majoritatea femeilor iubesc florile și au toate motivele, am spune noi. Acestea sunt viu colorate, parfumate, înfrumusețează orice spațiu și conferă, instant, o stare de bună dispoziție. Așadar, tocmai am descris profilul cadoului ideal pentru mama! Dacă ea iubește florile, îi poți oferi și alte daruri pe lângă diverse buchete sau aranjamente din florile ei prefarate. Un dispozitiv Aqua Moon Light, prevăzut cu LED rezistent la apă și cu telecomandă pentru schimbarea culorii este un accesoriu inedit care poate fi adăugat într-o vază transparentă cu flori. Va oferi un spectacol vizual de excepție!

Daruri pe care să i le oferi mamei dacă iubește cafeaua

Iubitorii de cafea nu-și pot începe ziua fără această licoare magică! Dacă și mama ta se numără printre persoanele care adoră această băutură, o idee foarte inspirată este să îi alegi cadouri care au legătura cu mica ei plăcere nevinovată! O cană de călătorie din ceramică, inscripționată cu un mesaj declarativ foarte simplatic – ”This mum runs on coffee” – este un cadou util, haios și deloc costisitor. Îl poți achiziționa la un preț avantajos de pe giftforyou.ro.

Cadouri perfecte pentru mamele vesele, care iubesc muzica

Muzica funcționează ca o adevărată terapie pentru minte și suflet, iar, în funcție de ritmul ales, aceasta ne ajută să ne relaxăm și să ne destinem sau ne încurajează să petrecem până în zori! Pentru mamele vesele, care iubesc muzica și voia bună avem o idee de cadou absolut inedită: un ghiveci de flori cu speaker încorporat. Dă ”play” atingând una dintre frunzele plantei, alege-ți cântecul favorit dintre cele 7 melodii predefinite sau redă playlistul favorit prin intermediul funcției Blueetooth. Un cadou ”WOW”, nu-i așa?!

Daruri practice și utile pentru orice mamă

Mamele sunt cele care întrețin ordinea și curățenia în orice casă, de aceea nu ar strica să le oferi un mic ajutor. Și, dacă nu ești prin preajmă atunci când are loc curățenia generală, cumpără-i un accesoriu inteligent și util: un dispozitiv de curățare a cuptorului cu microunde este un cadou cât se poate de accesibil și de eficient. Acesta trebuie doar umplut cu apă și oțet și așezat în cuptorul cu microunde pornit la putere maximă, pentru 5-8 minute. Device-ul poate fi folosit fără probleme și pentru mașina de spălat vase.

Cadourile pentru mama trebuie să fie speciale, dar acest lucru nu înseamnă neapărat să te îndrepți către cele mai scumpe dintre ele. Poți găsi online daruri accesibile, fie că te interesează cele practice, cele mai haioase sau cele simbolice.