Enisala Safari Village
De cand suntem trei, orice plecare este analizata intai din punctul de vedere al baietelului nostru de un an. Ne gandim la distanta, la cat de aglomerat este traseul si la ce poate face el la destinatie.
Tot analizand aceste aspecte, am decis sa pornim la drum. Drept urmare in wekend am descoperit un loc tocmai bun de mers cu copilul, in apropiere de Babadag: Enisala Safari Village. Drumul este liber, noi am facut putin mai mult de 3 ore de la iesirea din Bucuresti pana in Enisala.
Locatia este foarte frumoasa, tocmai buna de explorat de un baietel de un an. In apropierea camerei am avut dupa pofta inimii iarba, nisip, dale, pietris, iepurasi si ratuste, iar intalnirea cu pelicanii si lebedele a presupus o deplasare de 10 minute. Cam 10 minute ne-a luat si sa mergem la cetatea Enisala, sa ajungem la locul unde cresc bujorii salbatici sau la punctul de plecare al lotcii pe canale. Cei mai maricei pot porni pe pajiste sa identifice cat mai multe pasari, surprizele din spatele casei fiind fazanii si pupezele.
Enisala Safari Village
Camerele in care am stat noi aveau 2 paturi pe cate o latura a camerei, in mijloc fiind spatiu suficient pentru un patut de calatorie. Insa paturile sunt suficient de late pentru bebe si unul din parinti, chiar si pentru cazul in care copilul doarme de-a latul patului.
Nu va luati borcansele de mancare cu voi sau steamerul pentru fiert broccoli pentru ca cei de la restaurant se gandesc si la pitici. Pe de alta parte, nu va asteptati la mancarea light and healthy nici macar pentru cei mici, este un weekend de rasfat.
Andreea zice: As mai merge!

Tocmai ai citit un post scris de un Guest Author. Și tu poți publica pe UrbanKid.ro.
Andreea Munteanu


Guest Author: Andreea Munteanu, Human Capital Consultant; de 1 an de zile mamica de baietel.