A trecut vara, ba chiar temperaturile extrem de ridicate parcă acum ni se pare ceva mai bine de suportat decât frigul care ne paște peste câteva săptămâni, dar asta nu înseamnă că e musai să renunțați și la ideea de mers într-o vacanță scurtă alături de cei mici, iar cazarea să se facă la cort.
Și pentru că știm că cei mici nu se înțeleg prea bine cu ideea de sac de dormit, pentru că reușesc să adoarmă oriunde altundeva numai în interiorul sacului de dormit nu, am descoperit un sac special… sau să-i spunem un costum de dormit special?
Așa vă veți asigura că, indiferent de cât de mult se “foiește” copilul în somn, el tot va rămâne la căldurică. Unde mai pui că are și multe buzunare și alte accesorii (precum glugă sau elastic la glezne) care ne ajută în momentele în care nu găsim alte soluții la îndemână.
Vă mai spun și că se numește Cocoonz Kidz, eu zic că se poate folosi și atunci când mergem la bunici și soba nu e destul de fierbinte pentru un somn bun, iar prețul este de 360 de lei. Bine, asta pe smuff.ro, pentru că acolo l-am descoperit eu, dar este posibil să găsiți modelul și în alte magazine specializate pe articole pentru copii și camping.
Așadar: voi când ați mers ultima dată în vacană cu cortul cu cei mici? 🙂