sac de dormit
Pentru că știm că sunteți cu ochii pe pici, mai ales în nopțile de iarnă, ca nu care cumva să rămână descoperiți noaptea și să răcească, am căutat metode prin care părinții să fie siguri că piticii vor fi la căldurică. Și cum ei sunt oricum numai nu liniștiți atunci când dorm, e clar nevoie de o soluție simplă și de durată, cum ar fi… un sac de dormit, pentru copii!
În cazul în care nu știați există saci de dormit special realizați pentru prichindei, pe măsura lor și colorați în funcție de preferințe. Ne-am documentat și am ales câteva modele drăguțe pentru voi.
1 – Săculeț de dormit 6 luni
Fie picii cât de mici, avem un sac de dormit pentru ei. Dacă al vostru are în jur de 6 luni modelul acesta este cel potrivit. Are o lungime de 70 cm și chiar dacă la prima vedere materialul nu pare gros, confortul termic este asigurat.
Sacul de dormit pentru copiii de 6 luni costă 140 lei.
Saculet de dormit 1.0 tog 06 luni
2 – Săculeț de dormit 6 – 18 luni
Dacă aveți un bebe ceva mai mare care a început să se miște în timp ce doarme, există modele mai măricele și pentru el. Nouă ne-a plăcut acesta, dar fix același model există pe alte culori și cu alte desene.
Sacul de dormit măsoară 90 cm și costă 145 lei.
Saculet de dormit 0.5 Tog 618 luni
3 – Săculeț de dormit 18 – 36 luni
Modelul acesta (nu conține și umplutură) este pentru toamnă ori vară, când temperaturile încep să crească ușor, ușor și este destinat copiilor de peste 18 luni, dar nu mai mult de 36 luni.
Măsoară 110 cm și costă 155 lei.
Saculet de dormit 0.5 Tog 1836 luni
4 – Sac de dormit Prietenii mei
Nu puteam să nu alegem și ceva modele mai nostime. Primul care ne-a atras atenția este acesta, pentru ca prichindeii să nu se simptă singurei atunci când dorm.
Este disponibil în 3 mărimi (lungime 70, 90 și 110 cm), potrivite vârstei copilului și se închide cu un fermoar pe lateral, de jur împrejur și cu capse în zona umerilor.
Modelul costă 165 lei.
Sac de dormit Prietenii mei 90 cm
5 – Sac de dormit Elefantul Manty 110cm
La fel de colorat ca și modelul de mai sus, special pentru piticii ce stau ochi și urechi la poveștile cu elefănței.
În loc de o jucărie preferată cu care ei să doarmă, mai bine un sac de dormit! Nu de alta, dar este la fel de vesel și extrem de util.
Sacul de dormit cu Elefănțelul Manty costă 180 lei și măsoară 110 cm.
Sac de dormit Elefantul Manty 110cm
Voi ați folosit saci de dormit pentru pitici? 🙂
Sursă foto principală: keith011764/Flickr.com.