tabara urbana de creatie si dezvoltare personala
Dacă nu aveți timp să-i plimbați în vacanța asta, există și alte opțiuni. Cum ar fi tabăra aceasta, de creație ți dezvoltare personală. Nu e chiar o tabară în adevăratul sens al cuvântului, adică seara dorm acasă 🙂 .
Este organizată pe durata lunii iulie, 4 serii de pe 5 până pe 31 iulie, în zilele lucrătoare, de la 9.00 la 18.00. Va fi ziua și locul, astfel, de luni până vineri, copiii vor merge la Cărturești, la Ferma Animalelor, la Mogoșoaia, la Piscu și la Muzeul Țăranului Român. Tabăra este pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani și costă 400 de lei.
tabara urbana de creatie carturesti
Mai jos aveți programul pe care organizatorii îl propun:
Luni – Cărturești: lectură, voluntariat, jocuri de grup, atelier de pictură, jocuri de autocunoaștere, socializare, lucru individual în caiete/fișe de vacanță, atelier de muzică și ritmuri cu Ciprian Lemnaru.
Marți – Ferma Animalelor: mulsul vacii, voluntariat, lecturi despre animale, concurs de cultură generală, jocuri de grup, atelier de brățări de prietenie, lucru individual în caiete/fișe de vacanță, clubul micilor filozofi cu Roxana Vasile.
tabara urbana de creatie ferma animalelor
Miercuri – Mogoșoaia: vizită la muzeu, lectură despre Brâncoveni, jocuri de grup în parc cu Simona Miklos, vizitarea unei case ecologice, atelier de poezie, lucru individual in caiete/fișe de vacanță, clubul micilor poeți.
Joi – Piscu: olărit cu Nea Mitică Olarul, excursie în crâng, scosul apei din fântână, lucru individual în caiete/fișe de vacanță, jocuri recreative.
tabara urbana de creatie
Vineri – Muzeul Țăranului Român: vizitarea muzeului, atelier de dezvoltare personală prin tehnici de teatru cu Dan Vasile pe scena Clubului Țăranului, jocuri de grup, jurnalul săptămânii, lucru individual în caiete/fișe de vacanță, atelier de povești cu George Turli.

Contact Organizator: 0758 246 969 sau 0723847193 sau compania.mica@yahoo.com
Pentru alte detalii sau înscrieri, intrați AICI.