Pentru asta există școlile de vară care vin în ajutorul vostru, al părinților și al copiilor activi. Colegii de la  SuntParinte.ro au adunat pentru voi cele mai faine școli de vară și pentru a ne asigura că aflați cu toții de existența lor, ne-am gândit să le mai listăm și noi o dată. 🙂

Școala de Vară Helen Early English: iulie și august

Distracție și engleză în același pachet! Programele sunt pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani și au loc în București și Constanța.

Școala de Vară Casa Norilor

Pentru piticii cu vârsta între 6 și 14 ani, Școala de Vară Casa Norilor propune săptămâni tematice, precum săptămâna viselor, a prieteniei, a emițiilor, a jocului, dar și unele mai serioase, de exemplu săptămâna matematicii.

Școala de Vară B Smart

Copiii preșcolari și cei din clasele primare sunt invitați să învețe pe lângă engleză și germană. Asta doar prin activități precum piese de teatru, construirea de machete, modelaje sau alte tipuri de colaje. Mai pe scurt: învățăm prin distracție!

Școala de Vară Boem Club

Cântăreții se specializează de mici, la Boem Club, care oferă cursuri de muzică pentru toate vârstele. Indiferent dacă vor canto, chitară, pian, vioară sau violoncel, cântatul se transformă cât ai zice… “Do, Re, Mi!” în lecții adevărate.

Școala de Vară Little London

Să nu uităm de spor! Tenis, înot, dans sau alte sporturi pentru cei mici sunt la mare căutare, iar Școala de Vară Little London le oferă pe toate celor care au între 2 și 12 ani.

Școlile de mai sus nu sunt toate “de pe piață”, așadar, dacă vreți să aflați cum vă puteți înscrie copiii la una dintre școli sau care sunt toate cursurile care îi așteaptă în această vacanță, propunerea noastră este să citiți mai multe pe SuntParinte.ro.

Voi v-ați gândit la o școală de vară pentru ai voștri?

Sursă foto: JaeYong BAE/ Flickr.com.