Povestim așadar despre un scaun auto. Am ales modelul Nania Trio SP Comfort, care a fost și cadoul la concursul nostru abia încheiat, parte din campania de responsabilizare socială a siguranței copilui în mașină, lansată de Bebetex.
Modelul este unul parte din Grupele 0, 1 și 2, mai precis acesta poate fi utilizat de la naștere și până la 7, 8 ani, greutatea maximă admisă fiind de 25 de kilograme. Așa cum cred că știți deja, dacă vorbim despre bebeluși poziționarea scaunului se face cu spatele spre direcţia de mers, iar pentru grupa 1 şi grupa 2 poziţionarea se face cu faţa spre direcţia de mers.
Scaunul este unul dotat cu centură de prindere în 5 puncte. Aceasta este și ajustabilă pe înălțime, astfel ca scaunul să poată fi poziționat cât mai corect pentru a fi sigur. Centura este ajustabilă în 4 poziții.
Are mai multe poziții de înclinare, înclusiv pernuţă pentru cap, extra căptuşeală moale în zona şezutului pentru bebeluşi (ce poate fi detaşată) protecţie moale a centurii în dreptul umărului care să asigure confort, dar și husă detașabilă pentru spălare sau protecție laterală în caz de impact.
Modelul despre care v-am povestit costă 250 de lei și este unul conform Standardelor Europene de Calitate şi Siguranţa ECE R44/04.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.