Scaunul auto poate să fie și vesel, nu doar sigur. Am descoperit modelul Nania Beone SP Luxe Mickey Mouse, un scaun auto care se prinde în trei puncte, cu centura de prindere ajustabilă pe înălțime și care asigură protecția de care cei mici au nevoie, plus un pic de veselie pentru toți cei din mașină.
Trebuie să știți în primul rând că scaunul este pentru Grupa 0+, adică pentru copiii cu greutatea de până la 13 kilograme. Scaunul auto se instalează ușor, cu ajutorul centurilor de siguranță ale mașinii și este dotat cu pernuţă pentru cap, protecţie moale a centurii în dreptul umărului și reductor pentru spate şi cap.
În plus, husa e detaşabilă, așa că se poate spăla foarte ușor. Materialul folosit la partea textilă a scaunului este moale şi plăcut la atingere, lăsand pielea copilului să respire şi oferă confort pe distanţe lungi.
Este un produs conform Standardelor Europene de Calitate ECE R44/04, fabricat în Franța și licenţiat Walt Disney, dat fiind că-l avem pe Mickey aproape.
Preț: 229 lei, iar garanția produsului este de 24 de luni.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.