La drum lung sau scurt copiii se cam plictisesc în spate în scaunul auto special pentru ei. De aceea, atunci când descoperim o aplicație simpatică dăm fugă să vă povestim și vouă despre ea.
Astăzi am dat de Kids Toy Car, o aplicație ce îmi aduce aminte de celebrul joc Mario, pe care sunt convinsă că l-ați jucat cu toții cel puțin o dată. Despre ce este vorba în aplicație? E simplu: trebuie să colectați cât mai multe puncte și să vă feriți în aceși timp de plantele și alte obiecte ce vă diminuează puterile.
Am descoperit aplicația în Google Play, deci este pentru cei care au ales sistemul de operare Android. Aplicația este gratuită, colorată și amuzantă.
Priviți mai jos cum funcționează exact:

Voi ce alte aplicații mai folosiți când plecați la drum cu ai voștri?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.