Astăzi vă prezint două jocuri simpatice pe care le puteți încerca atât la drum lung, cât și la drum scurt, cu ai voștri în mașină. Aveți nevoie de o imprimantă color și de un pic de chef de joacă.
Primul joc este un fel de puzzle, numai că este pe verticală, așadar trebuie să decupați voi “fâșiile” de desen și apoi să îi rugați pe cei mici să se gândească singuri cum trebuie să le așeze pentru a ajunge la imaginea completă. De asemenea, puteți să îndoiți precum în imagine și veți avea două mașini separate: una roșie și alta maro, în funcție de cum veți întoarce coala de hârtie. Puteți descărca imaginea cu puzzle-ul întreg cu un singur click.
Al doilea joc este unul prin care trebuie să descoperim diferențele. Înainte de asta ar fi bine ca cei mici să coloreze desenele, pentru a descoperi mai ușor și mai repede asemănările și ceea ce este diferit din cele două imagini. Sunt 10 diferențe în total, le aveți la finalul foii, dar nu trageți cu ochiul decât la final, da?
Voi ce vă mai jucați prin mașină?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: AnneCN/ Flickr.com.