Am ajuns? Suntem acolooo? Cât mai e? M-am plictisit? – Sunt doar câteva dintre întrebările la care părinții trebuie să răspundă celor mici atunci când pleacă în vacanță cu toată familia.
Pentru că nu este de ajuns ca cei mici să stea în scaune auto speciale care să le asigure siguranța atunci când sunt în mașină, părinții trebuie să ia cu ei și mai multe jocuri sau cărți care să-i ajute pe cei mici ca timpul să nu treacă foarte greu până la destinație.
Din seria jocurilor simpatice și foarte ușor de transporat indiferent cât e de lung drumul, dar nu la fel de simplu de jucat am descoperit o planșă ce poate fi printată direct de pe site-ul crayola.com. Este un joc care promite să te ducă la destinație, dar nu oricum, ci cu anumiți pași care te pot duce înapoi de unde ai început și tot așa, fix cum se întâmplă într-o adevărată vacanță plină de aventură.
Sper să vă placă și să vă fie util la drum lung!
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copii bebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.