Părinții sunt modelele copiilor, iar ceea ce fac adulții atunci când sunt la volan vor face și copiii, indiferent dacă aceștia adoptă un comportament demn de laudă sau nu.
Un studiu realizat acum ceva timp de către asociația franceză Assureurs Prevention arată că atunci când sunt șoferi părinții uită să se cenzureze de față cu cei mici și nu își controlează atitudinea, probabil din cauza faptului că adulții sunt atenți la ceilalți șoferi și la trafic. Cei mici nu pot ține cont însă de împrejurări, așadar preiau rapid comportamentul și limbajul părinților.
Pentru conștientizarea publiclului, asociația din Franța a demarat o campanie amplă care vrea să atragă atenția asupra vorbitului la telefonul mobil și asupra cuvintelor “colorate” folosite în timpul șofatului:

PS: Reduceri!

Nu ne place să terminăm articole în tonuri gri sau triste, așa că atenție, e vorba despre reduceri. Pentru că a venit vacanța de vară, Bebetex ne oferă -20% reducere la produsele cumpărate până pe 25 iulie! Oferta este valabilă la orice produs achiziționat: de la scaune auto, la accesorii.
vacanta-vara-newsletter
Pentru a beneficia de ofertă musai la adăugarea în coșul de cumpărături introduceți codul cupon VACANTABEBETEX.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: David K/ Flickr.com.