Aveți un bebeluș acasă și sunteți în căutarea unui scaun auto sigur pentru prima lui vacanță de vară? Atunci trebuie să știți că scaunele auto sunt la reducere vara aceasta și că mai vin și în culori vesele, potrivite sezonului cald.
Să le luăm pe rând și să încep cu reducerea: Bebetex ne oferă -20% reducere la produsele cumpărate până pe 25 iulie! Oferta este valabilă la orice produs achiziționat: de la scaune auto, la accesorii. Pentru a beneficia de reducere musai la adăugarea în coșul de cumpărături introduceți codul cupon VACANTABEBETEX.
vacanta-vara-newsletter
Acum că am înțeles cum stă treaba cu promoția, ați văzut modelul Nania Beone SP Luxe Galaxy? Costă 245 de lei, dar prețul este semnificativ mai mic dacă veți beneficia de oferta mai sus amintită.
Modelul este unul potrivit Grupei 0+, așadar pentru greutatea de până la 13 kilograme. Poziţionarea scaunului se va face astfel cu spatele spre direcţia de mers, cu mânerul în poziţie verticală.
Scaunul auto are centură cu prindere în trei puncte, fiind ajustabilă pe înălţime în trei poziţii. Se instalează rapid, folosind centurile maşinii și are protecție laterală care asigură un plus de confort, dar și de siguranță.
scaun auto_2
Modelul este dotat cu pernuţă pentru cap şi protecţie moale a centurii în dreptul umărului, capotină pliabilă și husă detaşabilă pentru spălare.
Produsul este unul conform Standardelor Europene de Calitate ECE R44/04 și este fabricat în Franța.
Voi aveți scaun auto adaptat nevoilor copiilor voștri?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.