Care este primul lucru care vă vine în minte când vă gândiți la vacanță? Destinația? Bine, atunci care este al doilea lucru care vă vine în minte? Drumul? Da, răspuns corect! 🙂
Și pentru că drumul se poate dovedi de multe ori mai obositor pentru copii decât pentru șoferi sau adulții însoțitori, astăzi venim cu activități simpatice de încercat de către cei mici, în timp ce stau pe scaunul auto adaptat și așteaptă cu nerăbdare să ajungă la destinație.
Știm că nu este tocmai minunat să colorați în mașină, dar atuci când bateria la telefonul mobil este pe ducă și când niciun basm și nicio melodie nu mai este pe placul copiilor, trebuie scoasă “artileria grea” mai exact cartea de colorat pe care o printați rapid. Adăugăm și creioanele colorate, pe care știm siguri că le aveți pe undeva mereu.
Cartea de colorat se numește ABC Go se poate descărca online, rapid, cu un singur click, iar dacă o veți printa și capsa foile să rămână într-un singur loc ați pus de o carte colorată cu vehicule de toate felurile. Cu alte cuvinte, în timpul jocului cei mici vor și învăța (de la voi, desigur) câte ceva despre fiecare vehicul în parte!
Voi ce jocuri mai încercați în mașină pentru a alunga plictiseala?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.