Avem multe aplicații educative sau destinate strict jocului în magazinele de aplicații, iar asta înseamnă automat că telefonul mobil și tableta ajung amândouă destul de des în mâinile copiilor pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă din timp. Uneori sunt foarte utile, fiindcă este vorba despre aplicații educative sau unele care fac ca timpul petrecut în mașină, pe scaunul special pentru copii, să treacă mai rapid, alteori părinții se tem că jocul cu aplicațiile înseamnă mai puțin timp petrecut afară pentru copii, timp care-i ajută să descopere lumea în care trăiesc. Cert este că aplicațiile devin din ce în ce mai complexe și, utilizate cu grijă și într-un timp limitat, nu pot aduce nimic altceva decât beneficii.

Disney a deschis drumul către un altfel de aplicații, acele aplicații care presupun jucării pentru a funcționa.

Două mașinuțe (le găsim acum pe Amazon, dar or să fie lansate cu siguranță și în magazinele de la noi) costă până în 20 de dolari și cu ajutorul lor și o aplicație gratuită cei mici vor transforma iPad-ul într-o bază de joacă activă, ce se schimbă în funcție de alegerile celor mici.

Dați play pentru a vedea cum funcționează mai exact:

Cum vi se pare? Nu-i așa că ar trece mai repede timpul cât cei mici sunt în mașină cu ajutorul mașinuțelor și a aplicației?

Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.

Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: funkyspacemonkey.com.