Dacă la primele ore de condus atenția era 100% asupra drumurilor necunoscute, celorlalți participanți la trafic, semnelor de circulație, asupra prietenilor și câte și mai câte, odată ce ne obișnuim cu mașina și cu drumurile zilnice șoferilor le trec prin cap o mie de lucruri atunci când sunt la volan.
Un studiu recent, realizat de Centrul de cercetare pentru evitarea accidentelor, din cadrul Universiății Monash din Melbourne, spune că șofatul alături de copii este de fapt foarte periculos, mai periculos decât trimiterea de SMS-uri în timp ce conduceți.
Singurul lucru care vă asigură siguranță atunci când plecați la drum cu familia sau doar cu cei mici în spate este un scaun auto adaptat nevoilor copilului, corect montat și așezat pe bancheta din spate. Astfel, grijile cu privire la poziția corectă a copilului sau la activitățile lui din timpul drumului vor mai mici și astfel atenția voastră se va îndrepta mai mult către șofat.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: CJ Sorg/ Flickr.com.