Tema: compunere cu extraterestri verzi

Pui de compunere 1
Pe planeta Verde din galaxia Verde din universul Verde, totul este evident… verde, inclusiv locuitorii sai, Verzienii. Viata este frumoasa si linistita, totul intr-o ordine perfecta, pana cand unul dintre cei mai excentrici oameni de stiinta verzieni produce o mare explozie in laboratorul sau, din care rezulta o baltoaca rosie!

Imaginati-va ce efect are aceasta descoperire asupra Verzienilor… Cum reactioneaza? In ce fel li se schimba viata?

Pui de compunere 2
Se stie ca toti extraterestrii sunt verzi, dar putina lume cunoaste explicatia din spatele acestui adevar… O varianta ar putea fi ca extraterestrii de pe toate planetele sunt de fapt urmasii dinozaurilor verzi care au fugit de pe Pamant atunci cand acesta a fost lovit de un asteroid care a distrus toate celelalte specii de dinozauri. Sau poate ca omenirea a fost o greseala a Creatorului, care a uitat sa adauge culoarea verde cand ne-a facut… Tu ce crezi? 🙂

Pui de compunere 3
Inventeaza un personaj (copil sau adult) care tot are impresia ca vede extraterestri verzi. Fa o lista cu toate obiectele verzi pe care le intalneste in mod obisnuit o persoana si descrie in ce fel personajului tau tot i se pare ca vede omuleti verzi (in iarba, in copaci, intr-o cratita… etc.).

Ce se intampla la final? Isi da seama ca era doar imaginatia lui, sau o intamplare ii arata ca extraterestrii verzi exista cu adevarat?

Spor la scris!