Nu doar hainele sunt la reduceri mari în această perioadă, ci și tot felul de biciclete, trotinere, triciclete sau alte vehicule pentru cei mici care vor să se plimbe cu sau fără ajutorul pedalelor, toate la Strollers!
Noi am ales trei vehicule și toate trei sunt incluse în ofertă, dacă vă încântă ceva ar fi bine să vă grăbiți un pic, pentru că promoțiile sunt valabile până pe 13 august!

Mașinuța Goliath 6 în 1

Este 6 în 1 pentru că se transformă repede în: balansoar, mașinuță de împins, mașinuță acționată de un adult cu ajutorul mânerului, mașinuță acționată cu picioarele – atunci când crește copilul sau… atunci când are chef cel mic.
Deși sunt șase produse în unul singur, prețul e doar pentru unul, serios, costă 276 lei, pentru că beneficiază de reducere de 15%.

Trotinetă AW Roșie

Dacă nu vă place roșie, să știți că sunt și pe alte culori, dar noi credem că nuanța e una ok și pentru fetițe și pentru băieței și mai credem că orice copil ar trebui să aibă o trotinetă acasă. Dacă vă grăbiți să o cumpărați prețul va fi de doar 125 lei, redus de la 192.

Tricicletă Cucciolo Boy

Trotineta tot roșie am ales-o, dar și aici sunt mai multe culori disponibile dacă vă face cu ochiul alta. Ce ne-a încântat pe noi maxim? În primul rând faptul că are mâner reglabil și detașabil și copiii sigur vor fi fericiți atunci când vor afla că nu se vor plictisi niciodată de tricicletă, întrucât se pot juca întotdeauna cu luminile și melodiile puse la dispoziție.
Tricicleta costă 369 lei, ea având un preț redus de la 410 lei.

Așadar, plimbare? 😀
PS – Dacă cel mic nu mai e așa mic precum credeți voi, recomandăm mersul pe biciclete!
Sursă foto principală: Richard Masoner / Cyclelicious/ Flickr.com.