Știți voi filmele de groază în care se pierd personajele pozitive într-un fel de labirint făcut din gard viu? Ei, un astfel de labirint, dar unul friendly (asta ca să fie clar de la bun început 😀 ) se află și în Centrul Vechi al Bucureștiului (pe Lipscani, între BNR și BCR).
În mijlocul lui sunt două băncuțe pe care le confunzi ușor cu două piane și între ele e o mică fântână și ceva acoperit cu o pânză neagră – n-am avut curajul să dăm pânza jos și să vedem ce ascunde – dar mai important este faptul că toți părnții care trec pe acolo nu scapă fără o vizită în labirintul… viu! Cum de ce? Păi credeți că cei mici acceptă să treacă de ceva necunoscut fără să vadă ei ce se petrece exact? Normal că nu! Tocmai d’asta să nu vă speriați dacă intrați în „aventură” convinși că sunteți singurii de acolo și vă sare un pitic în față, alergând spre ieșire! Ni s-a întâmplat și nouă! 🙂
Am făcut un tur al labirintului misterios, vedeți mai jos cum arată și din afară și din înăuntru:

Așadar, dacă vă aflați prin trecere sa dacă vreți o altfel de plimbare de mână cu cei mici știți unde să vă duceți! Nu costă nimic și puteți să vă opriți pe una dintre băncuțele din centrul lui și să vă imaginați că sunteți în altă lume sau, de ce nu, să inventați o poveste alături de copii, basm în care personajul principal să fie un cățel pierdut într-un astfel de labirint!
Voi ați fost acolo?