La o lună de la Crăciun ne bucurăm de zăpadă și la cât de mult ne-am dorit cu toții fulgi de nea, acum avem cât pentru o lună de zile cât ne-am tot pus dorințe legate de omăt. 😀
Pentru că săptămâna s-a terminat, deci avem destul de mult timp liber și destul de multă veselie cât să ne ajungă cel puțin trei zile, haideți să ne îmbrăcăm bine și să ieșim să facem un om de zăpadă.
Nu este vorba despre orice om de zăpadă, ci de ACELA care să smulgă toate zâmbetele trecătorilor. Nici nu e musai să stați la casă, ieșim în fața blocului în grădinița de acolo sau în parc, lângă o băncuță ce abia se mai vede de atâta zăpadă ori chiar pe balcon, pentru că dacă ați lăsat geamurile deschise sunt convinsă că ați adunat destul de mult omăt încât să vă ajungă pentru un om de zăpadă. Vorbiți cu vecinii, luați lopățele și haideți!
Nu uitați de accesorii, doar nu degeaba se spune că “accesoriile fac totul la o ținută”, luați o geantă veche a mămicii, niște nasturi de la o cămasă a tatălui, ba luați cu voi și o cravată dacă vreți că personajul de zăpadă să pară că se duce la birou.
După ce-l terminați ne-am bucura tare mult dacă ați face o poză cu personajul vostru pe care să o urcați pe pagina noastră de Facebook.
Vă las pentru inspirație cu mai multe poze cu cei mai mari oameni de zăpadă pe epidemicfun.com, eu mă duc afară la zăpaaadăăă!

LATER UPDATE

Chiar daca e din scurt, va invitam la un ceai bun si prajituri si mai bune la Joie de Vivre. Dupa ce gustam din bunatati facem un om de zapada. Mare rugaminte: cei care vin sa confirme prezenta la evenimentul facut de noi pe pagina de Facebook.
Despre ceainaria Joie de Vivre noi am mai povestit – este un local nemaipomenit pentru parinti si copii.
 
Sursă foto: sethstoll/ Flickr.com.