Am scotocit prin câteva magazine şi iată ce am găsit:

Cărucior cu jucăriile de plastic

Clasicele jucării de plajă din material plastic le poţi lua pe plajă într-un cărucior haios, tocmai pentru a ajunge mai repede cu ele pe malul mării, unde poţi lua apă cu găletuşa, poţi săpa tunele cu lopăţica sau poţi crea tot felul de forme din nisip. Setul este recomandat copiilor peste 18 luni şi costă 53 lei.

Minge eco de plajă

Pe plajă nu trebuie să lipsească mingea, fie că prichindeii vor să o folosească pe nisip, pentru volei sau fotbal, fie că vor să o ia în apă la un joc acvatic. Mingea este din plastic, nu conţine ftalaţi, are diametru de 40 cm şi costă doar 20 lei.

Tailball

Cei mici se plictisesc repede? Atunci provocaţi-i la un joc nou, cum ar fi Tailball, un joc inspirat din badminton, care are o minge cu o panglică ataşată şi rachete din plastic. Jocul are şi o baza din plastic în forma de Y, dar se poate juca şi fără aceasta.

Este o pasăre, este un avion? Nu, este un zmeu!

Când briza mării este mai serioasă, e timpul să înălţaţi un zmeu colorat. Înălţarea de zmeie este o activitate fun, numai potrivită pentru o zi la plajă. Acest zmeu desenat în culorile curcubeului costă 34.44 lei.

Fotbal pe plajă cu o super mingiuță

Sus de pe prosop şi hai la joc! Incingeţi un joc de fotbal pe nisip cu această minge Molten aprobată de FIFA, cu rezistenţă superioară la apa, care, în plus, este şi special destinată pentru plajă. Mingea o găsiți la preţul de 113,50 lei.

Voi ce jucării luaţi cu voi pe plajă?
Sursă foto principală: gogoboy/ Flickr.com.