Acum există zeci de stiluri de căsuţe pentru copii, atât pentru indoor cât şi pentru outdoor. Cea la care mi s-au pironit ochii în ultima vreme este qb Playhouse. Această căsuţă nu este unică doar prin formă, ci şi datorită faptului că ea se poate personaliza după gustul fiecăruia.
Se porneşte de la o căsuţă din lemn qb de bază, fără nicio culoare sau model pe ea. O poţi lăsa chiar şi aşa, dacă prichindelul asta își doreşte. Dacă nu, alegi culorile pentru uşă, ferestre, pereţi şi celelalte detalii. Umătorul pas este alegerea unui model special din cele 12 puse la dispoziţie pe site, fie că e vorba de unul cu mere, cu flori, animal print sau geometric. Dacă nu găseşti niciun model pe gustul celui mic, atunci poţi da o comanda 100% exclusivă pentru el, fie că foloseşti o poză cu micuţul sau un print desenat chiar de copil.

Filosofia căsuţei qb încurajează copiii să-şi folosească imaginaţia, iar rezultatul poate fi privit ca primul lor proiect arhitectural. Sloganul căsuţei de joacă qb este “Alege, construieşte, joacă-te!”
Şi să vă mai spun că cei de la qb colaborează cu organizaţia Right to play, organizaţie a cărei filosofie este că toţi copiii au dreptul la joacă, în special cei din zonele defavorizate, fără a fi nevoiţi să muncească. Pentru fiecare căsuţă qb vândută, un procent se duce către organizaţie.
Căsuţa originală de bază costă 599 euro, iar dacă alegi de la ei culorile sau modelul ajunge la 799 euro.
Cum vi se par căsuțele? 🙂