magazin intro
Accesoriile şi piesele de mobilier din catalogul Intro stimulează creativitatea, curiozitatea şi pofta de joacă a copiilor. Cele mai multe dintre obiecte sunt customizabile şi multifuncționale şi datorită acestui lucru copiii îşi pun la lucru inventivitatea.
Ce găsim în magazinul Intro
Referitor strict la copii, la Intro găseşti obiecte de mobilier atipice, accesorii abstracte şi creative şi chiar şi haine pentru copii, iar categoria de vârstă se situează între 3 şi 10 ani. Preţurile sunt cam mari, încep de pe la 20 euro dar ajung până la 400 euro, fără TVA.
Obiecte care mi-au atras atenţia la Intro
Căsuţa de joacă din carton, Villa Julia de la Magis, deşi nu este la fel de solidă ca una din lemn, are avantajul unei asamblări uşoare, iar designul alb negru o face să iasă în evidenţă faţă de căsutele obişnuite de joacă care sunt de regulă multicolore. Căsuţa vine împreună cu diverse stickere cu care prichindeii o pot personaliza.
casuta de joaca
Scaunele abstracte, dar cu un aspect jucăuş Puppy Red, obiecte icon de la Magis care pot fi obiecte de decor, scaune sau chiar jucării.
Un cuier multicolor numit Copacul Paradisului care îi incurajează pe cei mici să se distreze în timp ce își fac curat în cameră și în plus asamblarea lui este și un adevarat joc de construcție.
Covorul Puzzle, care pe lângă rolul de covor îi stimulează mintea copilului, acesta putând să-şi decoreze singur locul de joacă. Covorul are 7 piese de puzzle şi este disponibil în trei modele, apa, nisip şi iarbă, tocmai pentru a aduce o părticică din natura în casă.
covor puzzle
O altă căsuţă de joacă, dar care funcţionează mai ales ca loc unde cei mici se pot ascunde şi unde părinţii nu pot intra este Nido, o căsuţă care oferă un spaţiu similar ca al unui cuib. Căsuţa are o podea cu model similar cu iarba şi hieroglife stil graffiti pe tavan.
Puncte slabe Intro
Ce nu mi-a plăcut este fapul că pe site nu sunt afişate preţurile, lucru cam frustrant, mai ales când îţi alegi mai multe produse şi vrei să-ţi faci un buget pentru cumpărături.
Pe cei de la Intro nu îi poţi găsi la târgurile de mobilier, pentru că preferă să invite clienţii în showroom unde pot vedea diversele obiecte în context. Ei sunt însă prezenți la târguri internaționale de mobilă și design.

CONTACT Intro
Str. Roma, nr. 43 bis, sector 1 Bucureşti
www.introdesign.ro
Facebook Intro
Program:
Luni – Vineri 11 – 19
Sâmbătă 11 – 16
Duminică Închis
Tel 021 230 9137
office@introdesign.ro
Tocmai ai citit un post scris de un Guest Author.
Și tu poți publica pe UrbanKid.ro.
Mihaela GheataGuest Author: Mihaela Gheață
Am rude cu mici kinderi, prieteni cu puiuți de om și, la un moment dat, voi vrea și eu să fiu mămica unui bebe ștrumf. Până atunci, mă documentez și vă informez și pe voi despre locuri de joacă pentru copii, magazine, vacanțe și alte lucruri legate de copiii urbani

Sursă foto: Introdesign.ro
[nggallery id=100]