Un studiu efectuat recent de Paranix Romania arata ca 2 romani din 10 s-au confruntat cel putin o data cu paduchii. Aceasta problema e des intalnita in randul copiilor din scoala primara, a celor de la gradinite si in taberele de vara, acolo unde, cei mici isi imprumuta lucruri, sepci, perii de par si alte obiecte de uz personal.
Subiectul paduchilor de cap, desi considerat tabu, este o problema comuna a zilelor noastre, care nu este determinata de igiena personala. Ce-i drept, pentru cei care nu au fost in situatia de a avea paduchi de cap, poate parea de necrezut faptul ca, in acest secol, aceasta problema este una care se regaseste pe agenda zilnica a parintilor.
Cel mai adesea, paduchii sunt un subiect considerat jenant, iar copiii infestati pot simti presiuni din partea colegilor de gradinita sau de scoala. Aici intervin parintii, care ii ajuta pe cei mici sa inteleaga ca problema paduchilor de cap nu este o problema de igiena. Iar in ajutorul parintilor, pentru a-i sustine in eliminarea paduchilor, vine Paranix.
Cu ajutorul samponului sau spray-ului Paranix, paduchii pot fi eliminati 100%. Iar daca sunteti printre norocosii care nu au avut niciodata paduchi de cap, in cazul in care va aflati in apropierea unui mediu infestat, puteti preveni cu success sa intrati in randul celor ,,vizitati’’ de paduchi cu spray-ul de preventie de la Paranix.
paranix-hd-1

Spray de preventie pentru paduchii de cap

Daca va feriti de contaminarea paduchilor de cap, Paranix va vine in ajutor cu o solutie utila si la indemana: un spray de preventie, care va tine departe micile insecte, timp de 24 de h. Spray-ul Paranix va ofera protectie imediata si de lunga durata impotriva paduchilor de cap. Formula sa cu extracte din plante a fost dovedita clinic ca este eficienta in profilaxia pediculozei si este sigura pentru utilizarea de zi cu zi.
Paranix pentru preventie poate fi utilizat in fiecare zi, in timpul epidemiilor de paduchi, pentru a evita infestarea sau, imediat dupa ce ati terminat un tratament de eliminare a paduchilor de cap, pentru a evita reinfestarea

Cum se utilizeaza?

Pe langa eficienta sa, Paranix pentru preventie este simplu si rapid de folosit:

  • Pulverizati in fiecare dimineata Paranix pentru Preventie pe parul uscat, dupa care aranjati-va parul cum faceti de obicei. Asigurati-va ca acoperiti toate firele de par, acordand o atentie deosebita zonelor apropiate de gat si in spatele urechilor. Va recomandam sa aplicati intre 5 si 25 pulverizari in functie de lungimea parului.
  • Lasati parul sa se usuce natural. Nu folositi uscatorul de par.

Legea lui Van Herper spunea ca ,,Rezolvarea unei probleme consta in gasirea celor capabili sa o rezolve’’, asa ca, de astazi inainte, toate grijile voastre legate de paduchii de cap pot sa dispara. Paranix are grija de acest lucru, iar produsele din gama le puteti gasi in toate farmaciile din tara.