Nazdravanii cu ochii dupa stele sigur se vor distra de minune la atelierul Cunoasterea Universului de la Scoala Wow din Sun Plaza. In cadrul acestuia, vor afla informatii practice despre punctele cardinale, eclipse si semnele zodiacale, dar si notiuni fundamentale despre relatia dintre Pamant – Soare – Luna si planetele Sistemului Solar. In plus, vor afla mai multe despre Constelatiile Ursa Mare, Regina Cassiopeia, Crux, Orion si Vanatorul.
La Scoala Wow, educatia se imbina cu distractia, asa ca fiecare notiune noua va fi introdusa printr-o scurta prezentare si un joculet amuzant. De exemplu, copiii se vor juca de-a „planetele”, fiecare dintre ei primind rolul de punct cardinal, planeta sau steluta. Copii se vor aseza astfel incat sa reprezinte un moment al zilei, vor lipi stelute in functie de reprezentarea unei constelatii si vor compune scurte poezii cu notiunile invatate. La final isi vor putea testa cunostintele printr-un joc cu intrebari de tipul „Adevarat sau Fals”.
Dupa ce au deslusit misterele Universului, copiii pot vizita expozitia interactiva amenajata la etajul 1 din Sun Plaza, care are 5 joculete menite sa le stimuleze memoria vizuala, atentia, indemanarea si viteza de reactie.
Scoala Wow cuprinde si alte ateliere la fel de interesante, ce au loc in perioada 6 – 10 aprilie 2015, la etajul 1 al centrului comercial. Atelierele se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 10 ani si se bazeaza pe principiile invatarii experientiale. Participarea este gratuita, inscrierea fiind posibila in perioada desfasurarii activitatilor, in limita locurilor disponibile. Mai multe despre Scoala Wow si programul pe zile gasiti AICI.