Niciodată nu este prea devreme să-i învățăm pe cei mici noțiuni interesante despre Cosmos și planetele Sistemului Solar, despre primii oameni care au pășit pe Lună sau despre evoluțiile tehnologice ce conduc la sporirea cunoștiințelor despre spațiul în care noi trăim aici, acum.
O modalitate atrăgătoare și simplă de a le stârni interesul celor mici pentru acest domeniu, este de a-i provoca la o aventură practică, în care vor putea experimenta senzații trăite de astronauți adevărați.
Pentru ca cei mici să-și dezvolte interesul pentru un anumit domeniu educațional, este foarte important să-i antrenăm în activități educative, dar cu caracter distractiv și interactiv, desfășurate împreună cu alți copii. Este o metodă eficientă de a le sugera acestora că învațatul poate fi transformat ușor într-un joc interactiv care le va dezvolta viziunea asupra educației.
Din dorința de le oferi copiilor posibilitatea de a învăța și se distra în același timp, Mall Promenada va găzdui în fiecare zi, între 6 – 30 martie, evenimentul Kids On The Moon, o experiență unică, dedicată micilor astronauți cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.
Forma planetelor din Sistemul Solar, mărimea lor, numele primei nave spațiale și cine a fost primul om  care a pășit pe solul Lunar, sunt doar câteva dintre noțiunile interesante despre astronomie pe care copiii le vor învăța dinainte de predarea lor la școală, acum într-un mod recreativ. Tot aici, copiii vor participa la o expoziție foto cu imagini din spațiu, vor vedea cum arată echipamentul unui astronaut și vor purta o cască spațială în pășirea lor pe Lună.
_DJ18127 (Large)
Participarea la eveniment se face în baza unui bilet în valoare de 10 lei, achiziționat din Mall Promenada, care poate fi rezervat din timp la numărul de telefon 0730 246 246 sau adresa de e-mail mall@promenada.ro.
Mall Promenada dorește, prin intermediul acestui eveniment, să recomande celor mici o activitate interesantă pentru timpul liber care, de ce nu, se poate transforma într-o oportunitate pentru ca cei mici să-și construiască o idee despre ce vor să studieze când vor crește mari.