Celor de la Disney Junior le plac foarte mult desenele animate! La fel ca si micutului tau, care, ca orice copil, are un personaj preferat. Si cum copiii fericiti insemna parinti linistiti, la Disney Junior micii telespectatori sunt rasplatiti in fiecare weekend din lunile februarie si martie cu maratoane alaturi de favoritii lor.
Oferim indicii de luni pana vineri, iar sambata si duminica, de la ora 11:30, lasam personajele sa se dezvaluie intr-un maraton al aventurii. Astfel invatam despre prietenie si bunatate alaturi de minunata Printesa Sofia, ne distram cu nazdravaniile si ghidusiile facute de Chip si Dale, descoperim curajul alaturi de Jake si Piratii din Tara de Nicaieri, iar Doctorita Plusica ne arata cum sa avem cat mai bine grija de jucariile noastre.
Pentru micile domnisoare cochete, Minnie este un exemplu de veselie, stil si devotement fata de persoana la care tine. Jucausa Tinkerbell incanta prin agerimea zborului sau si ne poarta in minunate lumi de poveste, ajutandu-ne sa descoperim puterea imaginatiei, prieteniei si a jocului.
Asadar, fiecare personaj Disney Junior are ceva special si calitatile necesare pentru a fi preferatul copiilor. Vino impreuna cu micutul tau in minunata lume a copilariei Disney Junior si descopera ce aventuri mai pun la cale personajele noastre.
Un weekend frumos incepe cu Disney Junior si personajele sale. Tu ai ghicit cine vine weekendul acesta in vizita?