[publicitate]

hp-stockOdata cu sosirea toamnei, orice parinte isi doreste ca prichindelul sau sa intampine noul an scolar plin de voie buna si cu toate cele trebuincioase. Luna septembrie reprezinta pentru cei mici un motiv de distractie si bucurie. Pe langa faptul ca incep scoala si vor fi implicati in mult mai multe activitati creative, copiii sunt bucurosi ca in acest nou sezon se vor innoi si vor avea parte de mai multa joaca atat acasa, cat si la scoala.
Inceputul noului an scolar nu este privit cu la fel de mult entuziasm de catre noi, parintii. Dar sa ne aducem aminte ca si noi am trait odata bucuriile copilariei, iar acum, statutul de parinte ne ofera si el bucurii la fel de mari.Totusi, daca nu am trai in aceste vremuri grele, in care banii ne impiedica sa petrecem ziua fara a avea grija celei de maine, am fi mai multumiti si le-am putea arata celor mici cat de mult ii pretuim.
In aceasta perioada, temperaturile mai scazute ne determina sa facem cateva schimbari in garderoba familiei, iar inceperea scolii ne determina sa le punem la dispozitie micilor invatacei rechizite si tot felul de materiale care sa ii ajute sa invete cu drag si sa-si dezvolte creativitatea.
Daca si tu ai inceput deja sa-ti faci griji cu privire la toate lucrurile necesare educatiei copilului tau, de acum incolo nu trebuie sa te mai framanti in aceasta problema. Toamna aceasta, vei putea sa econimisesti niste bani, astfel incat sa iti permiti sa-i cumperi strengarului hainutele si rechizitele mult asteptate. Asta pentru ca HP indrageste tare mult copiii si doreste sa-i ajute pe parinti sa le faca acestora copilaria mai frumoasa.
De aceea, HP iti ofera oportunitatea de a petrece o toamna imbelsugata, oferindu-ti ocazia sa economisesti bani, pentru ca micutul tau sa se joace, sa-si dezvolte imaginatia si creativitatea, iar toata familia ta sa se bucure de jocuri, planse si fotografii surprinse in natura.
Tot ce trebuie sa faci este sa intri impreuna cu pustiul tau pe www.didactic.ro/concurs-hp sau sa-l incurajezi sa intre chiar el in sectiunea potrivita varstei (prescolar, primar, gimnazial) pentru a porni in cursa castigarii unei imprimante oferite de HP. Acolo, scolarul tau se va juca jocuri distractive, iar dupa terminarea jocurilor va avea ocazia de a se inscrie in competitia pentru castigarea unei imprimante HP (HP Deskjet Ink Advantage 1515 AiO : 249 lei, HP Deskjet Ink Advantage 2545 eAiO: 299 lei, HP Deskjet Ink Advantage 2645 eAiO: 369 lei), cu ajutorul careia sa-si exerseze creativitatea acasa, iar voi sa surprindeti momentele pretioase din familie, creandu-va un panou de perete pe care sa agatati poze. In plus, va veti permite sa imprimati de doua ori mai multe pagini la acelasi pret, intrucat costurile cartuselor sunt foarte accesibile, putand imprima pana la 360 de pagini.
Va fi o toamna minunta si cu siguranta, de acum inainte, nu veti mai avea niciun motiv pentru a lasa goale ramele foto.
Advertisement