hpIarna aceasta, copiii se vor distra la maxim jucandu-se in zapada si dezvoltandu-si creativitatea si imaginatia cu ajutorul jocurilor amuzante si a planselor de colorat. Pentru ca sarbatorile de Craciun bat la usa, parintii au devenit deja ingrijorati cu privire la dorintelor celor mici si la satisfacerea acestora.
In prag de sarbatori, parintii alearga la cumparaturi pentru pregatirea bradului si a bunatatilor de Craciun si Anul Nou. Cu toate ca acestia se confrunta cu o perioada mai tensionata in care trebuie sa pregateasca totul in detaliu, cei mici au parte de mai mult timp liber si mai ales de multa distractie. Micii strengari profita din plin de venirea sarbatorilor pentru a-si dezvolta imaginatia atat la scoala, cat si acasa.
Dincolo de bucuria pe care o simt cei mici, parintii sunt nevoiti sa faca fata cheltuielilor si de cele mai multe ori, sumele necesare pentru bucatele de Craciun si indeplinirea dorintelor celor mici ii sperie. HP vine cu o solutie inteligenta, pentru ca atat cei mari, cat si cei mici sa se bucure de cadourile primite si oferite celor dragi. Pe langa venirea Mosului, care este intr-adevar costisitoare pentru parinti, acestia vor trebui sa faca fata cheltuielilor privind achizitionarea bradului, precum si pregatirilor pentru masa de Craciun si cea de Anul Nou.
Cu toate acestea, momentele in care toata familia va fi reunita, in care putem iesi la joaca alaturi de cei mici, cu sanie sau fara sanie, dar cu siguranta bucurandu-ne alaturi de ei de oamenii de zapada, de bulgarit, de datul pe derdelus, de zapada asezata pe stresinile caselor – acestea sunt momente pe care nu trebuie sa le uitam niciodata. Sunt momente unice petrecute alaturi de copiii nostri, momente care au nevoie sa fie imortalizate.
In acest inceput de iarna, parintii pot gasi solutii avantajoase care sa le ofere ocazia de a imprima momentele pline de magie ale sarbatorilor si de a-i lasa pe cei mici sa-si dezvolte creativitatea pentru serbarile care vor veni. HP vine in ajutorul tuturor parintilor care nu doresc sa cheltuiasca prea mult cu imprimantele HP Print Advantage.
Noua şi inteligenta  gamă HP Deskjet Ink Advantage ofera o imprimare a planselor si fotografiilor la costuri mai mici cu aceeași garantie si calitate HP. Astfel, parintii si scolareii isi pot permite sa imprime de doua ori mai multe pagini la acelasi pret. Un alt avantaj al acestei imprimante este dat de functia wireless si imprimarea direct de pe smartphone sau laptop.
In schimb, daca ai acasa un copil creativ caruia ii place sa decupeze si sa creeze planse, poti profita in aceasta iarna de un model cu totul si cu totul special, imprimanta HP  3545 e-All-in-One, parte din gama Ink Advantage, cu ajutorul careia copilul tau poate completa o mulțime de puzzle-uri pe suport de hartie si se poate juca, fara ca tu sa-ti mai faci griji din cauza costurilor suplimentare.
Mai mult, poti beneficia de toate avantajele unei imprimante profesionale, alegand modelul de imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 4515 All-in-One. Acesta vine cu un display grafic color intuitiv pentru tiparire, scanare si copiere usoare, in timp ce ofera o imprimare de inalta calitate, nemaiavand nevoie de o camera digitala pentru developarea fotografiilor.