Ne plac atât de mult cizmele, încât nu ne putem abține din a le purta nici măcar vara! Le putem asorta cu rochii vaporoase sau cu pantaloni scurți și fuste și oferă instant un look chic și fresh. Însă, pentru a face față temperaturilor crescute, e important să știm ce fel de cizme să alegem. Preferate în sezonul estival sunt încălțările confecționate din materiale subțiri, aerisite, eventual perforate. Cizmele gladiator sunt și ele în trend în perioada caldă a anului, așadar nu ezita să le porți. Cum le integrezi, însă, în ținutele tale?

Cizmele perforate 

Atunci când ești în dilemă și vrei să porți o ținută de vară comodă și stylish, ai nevoie de o pereche de cizme perforate. Combinația dintre aceste și o rochie din denim este un pariu sigur, dar nu te feri să experimentezi și altfel de ținute. De exemplu, poartă-le cu jeanșii scurți preferați, sau cu o fustă mini cu volane și cu un top care urmrește linia corpului. 

Cizmele cowboy 

O altă variantă pe care o poți lua în calcul când ești în căutarea unor încălțări comode de vară sunt cizmele cowboy. Purtându-le, vei ieși cu siguranță din anonimat. În plus, ai o mulțime de opțiuni de asortare, acestea fiind foarte versatile. Ele se potrivesc de minune în cadrul unei ținute formate din colanți scurți de cycling și un tricou supradimensionat, dar fac casă bună și cu fustele plisate sau cu rochiile maxi. De altfel, cizmele cowboy fac deliciul combinațiile vestimentare care se încadrează în stilul boho chic. Poți comanda diverse modele de cizme de la 44 de lei de pe kalapod.ro.

Socks boots 

Cizmele tip șosetă sunt din ce în ce mai populare în ținutele tinerilor. Acestea au făcut furori pe podiumurile de modă din cadrul prezentărilor unor mari designeri precum Balenciaga sau Fendi. Există o mulțime de modele de socks boots pentru care poți opta, cum ar fi cele monocrome, cele alb-negru, pline de culoare sau cu diverse imprimeuri. În plus, te bucuri de diversitate și în ceea ce privește lungimea acestora. Indiferent de modelul preferat, le poți purta cu ținute casual sau sport. 

Cizmele de vară tricotate 

Elementele vestimentare croșetate sau cu inserții din dantelă se numără printre piesele de bază din garderoba de vară a oricărei femei. Este și cazul cizmelor de sezon tricotate, care ne amintesc de moda anilor 80. Pe lângă aspectul foarte feminin pe care îl oferă, un alt avantaj al acestor încălțări este reprezentat de comoditatea pe care o asigură. 

Cizmele de vară din piele întoarsă 

Cizmele de vară din piele întoarsă sunt o alegere interesantă, care te va ajuta să creezi outfituri de impact în zilele călduroase. Poți opta chiar pentru modele peste genunchi, pe care să le asortezi cu fuste în cloș sau cu rochii clopot. Alege o pereche de cizme din piele întoarsă, peste genunchi, într-o nuanță nude și o vei utea folosi pentru a crea ținute din diverse stiluri. 

Care este modelul de cizme care te-a cucerit vara aceasta?