Nu știu cum e la voi dar noi împreună cu domnișoara trebuie să ne facem zilnic suprize micuțe, chit că e vorba de o mică jucărie, un desen, o floare sau doar o crenguță/frunzuliță de pe jos. Sunt mici semne de confirmare a afecțiunii pe care ni le facem în fiecare zi – și ea nouă – și noi ei.
De câțiva ani a apărut și la noi obiceiul cu calendare de advent iar când le-am văzut pe cele de la LEGO nu am rezistat și am comandat unul din seria LEGO CITY. Există și seturi de calendare advent cu LEGO Friends  – ambele la 89,99 lei dar și LEGO STAR WARS – la 139,99 lei – pe CleverToys – cel mai complet magazin online dedicat LEGO de la noi. Aceleași prețuri sunt și pe eMAG.
Dacă nu sunteți familiarizați cu conceptul – calendarele de advent oferta 24 de “buzunărașe” pe care copilul le descoperă unul câte unul, în fiecare zi, de pe 1 Decembrie și până în Ajunul Crăciunului, pe 24 Decembrie. Calendarele LEGO sunt varianta lazy-fun pentru că ele vin cu “buzunărașele” gata umplute cu câte o surpriză, spre deosebire de cele DIY unde trebuie să puneți voi câte o supriză pentru fiecare zi.
Nu vă impacientați că au trecut deja câteva zile din decembrie – cel mic va fi foarte vesel că poate deschide 2-3 suprize din prima 😉

 
O altă chestie tare de la LEGO pentru decembrie – este un microsite care rezolvă foarte elegant probelma – știu că cel mic vrea un set LEGO de Crăciun, dar habar n-am de care vrea. Astfel, poți crea împreuna cu copilul lista de cumpărături pentru Moș Crăciun, trecând prin toate colecțiile și recomandările de cadouri. Nu vă temeți, e firesc ca cel mic să nu vrea doar unul – noi ne-am oprit când am ajuns la maximul listei – 10 bucăți. După ce terminați aveți posibilitatea să trimiteți lista pe email sau să o tipăriți și veți primi împreună numele și codul setului, o poză să îl recunoașteți dar și prețul recomandat – how cool is that?
lego
 
Voi cum stăpâniți pasiunea pentru LEGO? 🙂