[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Astăzi vă arătăm încă unul dintre seturile LEGO din colecția 2015 – Farul din Heartalke. Așa cum o să vedeți și din clipul de prezentare oficial, Farul e din aceeași poveste cu setul prezentat de noi săptămâna trecută – Balonul cu aer cald.
Setul oferit de LIGOMI are un preț de 185,90 lei, un pic mai scump decât balonul dar este un set mai mare.
Cu tot cu joacă și pisica Boo intervenind în montaj, am petrecut mai bine de 2 ore montând acest set. După ce l-am asamblat am uitat camera pe înregistrare și am plecat din camera. Am lăsat în montajul de mai jos câteva secvențe din joaca Ioanei cu acest set – mai bine de jumătate de oră de story-telling și inventat scenarii cu Kate, Stephanie, foca și Boo.
Deja complexitatea setului lasă frâu liber imaginației și începem să descoperim noi jocuri cu LEGO. Probabil că ăsta e nivelul următor – când nu mai dezasamblăm setul ci îl punem frumos pe raft lângă celelalte urmând să îl includăm în joaca periodică de-a inventatul de povești.
Pe lângă cele două minifigurine – Stephanie și Kate setul include ca elemente inedite, farul în sine, un binoclu, o hartă, o focă și o barcă cu vâsle roz. Căsuța de lângă far este un magazin de înghețată iar farul are la parter o toaletă dar și o scara exterioară care face mai ușor accesul într-o cameră secretă de unde fetele îl pot căuta cu binoclu pe Noah și al său balon.
Aici puteți vedea toate colecția LEGO Friends pentru care probabil ar trebui să amenajați o camera specială doar pentru expunerea seturilor asamblate.
Puteți găsi aici întreaga colecție de jucării LEGO disponibilă la LIGOMI.
Vă invităm mai jos să vedeți detaliile de asamblare dar și poze cu setul.
Diclaimer: Pentru acest review, UrbanKid.ro a primit gratuit setul LEGO 41094 în valoare de 185,90 lei.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]

Video review

Vezi cum ne-am distrat noi cu acest set si detaliile uimitoare pe care le conține. Am avut un pic de ajutor și de la pisicuța Boo :)[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=CCrfkVXt_rY”][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]

Video de prezentare oficial

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=AcejfkNC0pI”][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]

Galerie foto

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][/vc_column][/vc_row]