[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Am primit în “teste” unul dintre seturile LEGO din colecția 2015 – probabil cel mai spectaculos set din aceasta colecție. Zic spectaculos pentru că este probabil primul și singurul set care conține piese pentru asamblarea unui balon de aer cald. Balonul este foarte realist reprezentat din fellii colorate alternativ lila/crem și chiar trebuie să îl vedeți.
Setul oferit de LIGOMI are un preț de 146,09 lei ceea ce il poziționeaza perfect în categoria de cadouri pentru orice ocazie.
Întotdeauna am spus ca sunt recunoscător pentru că există seturile LEGO pentru că sunt unele dintre puținele jucării care îi ajută pe cei mici să stea concentrați pe un singur lucru (asamblarea setului) pe perioade relativ lungi. Nouă ne-a luat aproximativ 1 oră să asamblăm balonul și accesoriile dar este totuși un set micuț.
Pe lângă balon (care face setul irezistibil) setul mai conține și o nacelă extrem de bine construită – cu portiță de acces, scăunel roz și saci verzi de balast. A doua cărticică de instrucțiuni și a doua pungă de piese ne ajută să asamblăm un cadru de picnic în natură, la umbra unui copac, o apă curgătoare, un foc de tabără și bezele (marshmallows) de făcut pe foc. Detaliile sunt foarte faine – există inclusiv o copertă de carte care adăpostește o comoară – iar acest ansamblu are chiar ascunzătoare dedicată în peisajul verde.
Cele două minifigurine – Andreea si Noah au accesorii precum binoclu, aparat foto și harta comorii.
Aici puteți vedea toate colecția LEGO Friends pentru care probabil ar trebui să amenajați o camera specială doar pentru expunerea seturilor asamblate. Avantajul acest seturi extrem de creative este că odată asamblate ele pot oferi ore întregi de joacă și un cadru perfect pentru inventat povești cu prieteni plecați la picnic, la mare și așa mai departe.
Puteți găsi aici întreaga colecție de jucării LEGO disponibilă la LIGOMI.
Vă invităm mai jos să vedeți detaliile de asamblare dar și poze cu setul.
Diclaimer: Pentru acest review, UrbanKid.ro a primit gratuit setul LEGO 41097 în valoare de 146,09 lei.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]

Video review

Vezi cum ne-am distrat noi cu acest set si detaliile uimitoare pe care le conține. Am avut un pic de ajutor și de la pisicuța Boo :)[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=wmHDMcgCVxE”][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]

Video de prezentare oficial

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=4yeTEVas9Dc”][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]

Galerie foto

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][/vc_column][/vc_row]