După o pauză de un an 🙂 , de la jumătatea lui decembrie 2009, până la jumătatea lui ianuarie 2010, cei de la Paiața Party revin cu noi spectacole pentru micii lor spectatori.
Așadar, dragi părinți, Paiața îi invită sâmbătă pe copii, de la ora 11.00 la o educativă și delicioasă piesă de teatru, ”Vrăjitorul cel pofticios”. Spectacolul se poate încadra foarte bine și în programul de educație alimentară, de aceea am și caracterizat-o ca fiind delicioasă, pe care toți părinții încearcă s-o dea celor mici.
Piesa spune povestea legumelor din grădină, care îl conving, în cele din urmă, și pe Vrăjitor să se lase cucerit de o colorată și sănătoasă salată. Un exemplu bun pentru copii, o poveste demnă de menționat mult timp de acum încolo, când prichindelul refuză un fruct sau o legumă.
Cei mici își vor descoperi aici prietenii comestibili, care iubesc jocul și mișcarea. Ei îi vor învăța că numai dacă mănâncă sănătos, vor fi sănătoși și vor crește mari.
Spectacolul va avea loc la Clubul Țăranului Român, pe strada Monetăriei, nr. 2. Pentru informații suplimentare, intrați pe paiataparty.ro
Să aveți poftă! 🙂