Picture 2Paiaţa este trupa de teatru pentru copii care îi aşteaptă cu poveşti în fiecare weekend la Clubul Ţăranului. În luna decembrie Paiaţa a pregătit special o Poveste de Iarna… cu Moş Crăciun.
Ceea ce Paiaţa îşi propune şi reuşeşte cu succes este să transforme publicul în actor important în fiecare piesă. De aceea, în spectacol sunt implicaţi şi copiii, povestea se construieşte de fiecare data cu ajutorul lor. Spectacolele durează între 30 şi 40 de minute şi se adresează copiilor de diferite vârste. De exemplu, Răţuşca cea Urâtă este pentru cei care au între 2 şi 8 ani, Fata Babei şi Fata Moşneagului pentru cei un pic mai mari – 3-9 ani, etc.
Detaliile acestea le puteţi găsi chiar pe site-ul lor.
Intrarea costă 7,5 Ron de persoană.
Partea cea mai frumoasă e momentul de început, când toată hărmălaia se opreşte brusc la apariţia personajelor şi copiii rămân cu ochii aţintiţi şi cu gurile deschise ca nişte peştişori. Asta nu durează mult (evident!), dar imaginea e de vis. Numai pentru asta şi tot merită să-ţi duci copilul măcar o data, după aia o să-l aduci mereu.
Pe 12 şi 13 decembrie, Paiaţa îi aşteaptă pe cei mici la Poveste de Iarna… cu Moş Crăciun. Surpriza este chiar Moş Crăciun, care va fi acolo şi le va da cadouri prichindeilor. Preţul acestor spectacole este de 25 Ron (este inclus si cadoul de la Mos) pentru copii şi 7,5 Ron pentru adulţi.
In perioada 14 decembrie 2009 – 15 ianuarie 2010, TEATRUL DE PAPUSI “PAIATA” intra in vacanta pana in data de 16 ianuarie 2010 cand seria de spectacole pentru copii de la CLUBUL TARANULUI vor fi reluate.