Câteodată îl ameninți că i le duci la ghenă, altădată îi spui că va veni Moș Crăciun și i le va lua înapoi, dacă nu e cuminte sau dacă nu se joacă frumos. De multe ori, chiar faci câțiva pași spre ghenă sau îl suni pe Moșul, dar rezultatele pe care le obții nu sunt de durată.
De aceea, astăzi vă recomandăm o piesă de teatru care îi va educa pe copii și le va arăta cum trebuie să se poarte cu jucăriile.
Spectacolul se numește ”Când jucăriile spun pa”, are loc la Teatrul Ion Creangă, miercuri, 13 ianuarie, de la ora 10.00 și se adresează copiilor de peste 6 ani, teoretic. Practic, și un copil de 4 ani va avea de învățat câte ceva din ea.
Piesa pune în scenă povestea jucăriilor unui copil, Andrei, care începe să le neglijeze pe măsură ce   acestea se învechesc. Ele prind viață și sunt nemulțumite de felul în care copilul le tratează. Văzându-se aruncate într-un colț și observând că nu mai sunt în grațiile lui Andrei, se hotărăsc să evadeze și să meargă în piață, în speranța că vor fi găsite de un alt copil care le va iubi mai mult.
Rămâne de văzut ce spun copiii, când jucăriile spun ”pa” 🙂
LOC: Teatrul “Ion Creanga”