bebe iphone
iPhone fără aplicații? Nu ne-am putea imagina asta, așadar încercăm să vă povestim despre aplicațiile care sunt special realizate pentru copii, pentru a vă majora “stocul”!
Astăzi, special pentru ziua de luni, avem două aplicații care au legătură cu somnul celor mici.

Prima aplicație vă transformă telefonul mobil într-un Babymonitor.
Să presupunem că sunteți în vizită la cineva și că nu ați luat monitorul cu voi, iar cel mic dă semne de somnic. Îl lăsați singur în altă cameră, dar parcă vreți să știți când se trezește. Același lucru se întâmplă și în vacanțele când nu luați monitorul în bagaj.
După ideea “iPhone to the rescue!” aplicația Babyphone vă dă alerta atunci când bebelușul s-a trezit. Aplicația “simte” orice mișcare a copilului și atunci când acesta vorbește, începe să plângă trimite o alarmă părinților. Ce alarmă? iPhone-ul lăsat în camera în care cel mic doarme apelează automat un alt număr de telefon, setat în prealabil de părinți.
Babyphone costă 2.99$ și este compatibilă cu iOS 2 sau o variantă mai recentă a sistemului de operare pentru iPhone.
Babyphone

Cântecele de leagăn sunt de modă veche! Clar! Au apărut până și aplicații care să îi ajute pe copii să adoarmă repede. Bine, aplicația MagicSleep este destinată atât picilor, cât și părinților care au probleme cu somnul.
Odată pornită aplicația, iPhone-ul va scoate niște sunete ce vă vor conduce direct în lumea visului.
MagicSleep are și varianta Lite, gratis, și este compatibilă cu iPhone, iPod Touch și iPad, device-uri cu iOS 3.0 sau o variantă mai nouă.
MagicSleep
PS- Ultima aplicația tocmai este „în teste” și la noi, deocamdată nu am încercat-o, în ideea că mai întâi vă spunem câte ceva despre ea și apoi avem voie la… somn de voie. 😀
Voi ați încercat să folosiți telefonul mobil pentru a-l monitoriza pe bebe sau pentru a-l ajuta să adoarmă?

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici:
iPhone 4 – 16GB –
iPhone 4 – 32GB –

Sursă foto principală: LJ!/ Flickr.com.