Înainte:
–      Ce e acolo unde mergem?
–      E un loc mare, mare, care se numeşte Happy Planet şi unde sunt multe jucării şi mulţi copii.
–      E cât planetă?
–      Da.
După:
–      Mami, aşa mică e planetă?
Scenariul de mai sus ţi se poate întâmpla şi ţie, cum I s-a întâmplat şi prietenei mele, dacă îi spui copilului că Happy Planet e un MARE loc de joacă.
Într-adevăr, până în prezent, Happy Planet este cel mai mare loc de joacă din Bucureşti (600 mp). Este exact ceea ce îţi trebuie în perioada de iarnă – pentru că e în interior şi poate fi şi ceea ce nu-ţi trebuie – dacă iei în calcul avertizările medicilor (in privinta raspandirii virozelor) şi vrei să eviţi contactul cu alte persoane.
Programul începe în fiecare zi de la ora 11.00 şi se termină la ora 20.00. Preţurile sunt accesibile: 10 lei/oră şi 20 lei/nelimitat, de luni până vineri, iar în weekend cu 5 lei mai mult. Copiii au la dispoziţie tot felul de jocuri şi există şi personal calificat care se ocupă de supravegherea lor.
În tot acest timp, părinţii pot aştepta cuminţi în bar-ul wi-fi Caffe Planet şi îi pot supraveghea şi ei pe cei mici, dar fără ai deranja. Happy Planet e dotat cu un sistem de monitorizare video şi părinţii îşi pot vedea odraslele la PlanetTV.
Pe viitor, Happy Planet promite organizarea unor seri tematice (pictură, croşetat, etc) pentru copii, iar noi promitem că vom reveni cu informaţii la timpul potrivit.
Deocamdată, câteva informaţii găsiţi pe www.happyplanet.ro
Telefon contact: 0771.037.797 | Email: happy@happyplanet.ro | Adresa: Şoseaua Vergului, nr. 59 – visavi de spitalul Malaxa
[nggallery id=9]