În urma unei raite prin magazinele online, am găsit câteva obiecte vestimentare cheie pentru această toamnă.

Pelerina de ploaie cu ochi de broască

Nu lăsa ploile lungi să strice bună dispoziție a celor mici și îmbracă-i în culori aprinse și vesele, cum este culoarea acestei pelerine, care în plus are și niște ochi mari de broască.

Trebuie să știi că pelerina se curăță cu o cârpă umedă, nu la mașină, se lasă să se usuce la aer și se potrivește copiilor între 3 și 6 ani, prețul fiind de 88 lei.

Pulover cu bufniță

Îmi place acest pulover, la baza gâtului, datorită modelului în dungi, dar cel mai mult îmi place bufnița aplicată. Ce e si mai tare este că materialul puloverului este bumbac organic 100%, iar vopseaua este una non-toxică. Puloverul costă 88 lei și îl poți găsi în mărimi de la 6 – 12 luni până la 4 -5 ani.

Rochiță plușată

Să nu uit de bebeluși. Am găsit, pentru fetițe de la 6 la 9 luni, această rochiță plușată, cu guleraș brodat și model simpatic cu rătuște, făcută din bumbac 100 %, pe care o poți lua cu 45 lei.

Jachetă pentru zile răcoroase

O jachețică din denim trebuie să se afle în garderoba de toamnă a oricărui copil. Dacă mai e și una din bumbac, cu accesorii vintage și într-un roz coral cu atât mai bine pentru fetițe. Jacheta este Ralph Lauren și are un preț redus de 230 lei.

Dresuri cu buline

Bulinele și-au dat întâlnire pe aceste dresuri și au făcut din niște dresuri simple, unele vesele. Pe lângă bumbac organic (90%), dresurile au și elastan (10%), tocmai pentru a nu se lăsa sau să facă „genunchi”. 74 lei costă dresurile, le poți găsi pe roz sau albastru și se găsesc în două mărimi.

Voi aveți hăinuțe noi de toamnă?

Sursă foto principală: _Nezemnaya_/ Flickr.com.