magazinul noriel
Sunt convinsă că dacă aş fi fost copil cu siguranţă m-aş fi pierdut în marea de jucării şi probabil aş fi fost şi foarte tristă că nu le pot cumpăra pe majoritate.
Jucăriile din magazinul Noriel sunt pe categorii de vârstă, de la jucării şi accesorii pentru bebeluşi sub 12 luni, până la copii de 14 ani, copii mai mari şi de ce nu, chiar şi adulţi cu hobby-uri copilăreşti.
Ce găsim în magazinul Noriel
Odată intrat în paradisul jucăriilor poţi alege între păpuşi, maşinuţe, jocuri de construcţie şi creative, jucării de exterior, instrumente muzicale şi pluşuri. În ideea combinării jocului cu învăţarea, tot în magazin, cei mici îşi pot alege tot ce le trebuie pentru şcoală, de la instrumente de scris şi caiete până la ghiozdane şi laptopuri.
Pe lângă jucării de pe alte meleaguri, în magazinul Noriel găseşti şi jucării fabricate în România. Mai mult ca sigur că ştii păpuşile mari, marca Arădeanca (69.90 lei) sau formele geometrice (8.90 lei) din plastic colorat fabricate la Târgul Mureş.
magazinul noriel
Jucării la modă în magazinul Noriel
Bebeluşi care fac febră şi păpuşi cărora le poţi schimba perucile tot aici se găsesc. Printre păpuşile în voga pe care le poţi admira în Noriel se numără Micuţa Maia (159,90 lei), un bebeluş de la Nenuco, care în funcţie de accesorii costă între 139 şi 249 lei şi face pipi dacă-i dai să mănânce cu biberonul şi bebeluşul Baby Boy Born (169 lei) care plânge. O altă papuşă care mi-a atras atenţia este Ciciobello, păpuşa care poate face febra, dar vine însoţită de accesoriile necesare pentru a i se lua temperatura sau a i se face injecţii. Baby Amore (249.90 lei) este un bebeluş care vorbeşte în română, iar ursuleţul Winnie (199.90 lei) de la Peak Toys cântă în limba română.
jucarii de la noriel
Exista o categorie vasta de papusi Barbie, iar noutățile sunt din categoria “Vreau să fiu” astfel încât poți găsi Barbie doctor, balerină, mireasă sau cântăreață cu prețuri între 96 și 199.90, în funcție de accesorii.
La categoria păpusi în tendințe pentru micile domnișoare sunt păpușile Liv (91.90), cărora le poți schimba perucile (34.90) sau păpușile Bratz (26.90 – 69 lei).
Jocuri de ştiinţă şi masini care merg pe perete
La categoria jocuri pentru copii de la 7 ani în sus am fost încântată să dau peste jocuri de ştiinţă care îi fac pe cei mici să înţeleagă fenomene precum eruperea unui vulcan, cum funcţionează ploaia acidă sau codul morse.
La Noriel sunt o mulţime de jocuri populare precum “Nu te supăra Frate” sau “Piticot” ori “Sudoku” sau Matematix, în general la preţul de 24.90 lei.
În ceea ce privesc puzzle-urile există unele cu imagini din poveşti (9.90 lei), puzzle-urile în formă de sferă (39 – 79 lei) şi puzzle-uri care se pot rula chiar dacă nu-s terminate şi piesele rămân în acelaşi loc 74.90 lei.
Tot colindând magazinul am pus mâna pe nişte cretă care include şi o pereche de ochelari speciali prin care îţi poti vedea desenul 3D (34.90 lei). Dacă tot eram la secţiunea de modelat am dat de plastilină, sub denumirea de nisip de lunp şi nisip de apă (24.90 lei).
O maşina care m-a fascinat este cea care merge pe perete, practic tu ai în mână un fel de pistol care emite o rază laser, iar maşina merge după punctul respectiv. Jucăria se numeşte Air Hogs Laser Zero Gravity, este 149.90 lei şi se potriveşte copiilor de la 8 ani în sus.puzzle noriel
Jucăriile pentru construcţie de la Lego ocupă un loc impresionant în magazin. Găseşti Lego cu piese mari pentru copii între 2 şi 5 ani, cu preţuri începând de la 19.90 lei şi până la 449.90 lei. Există apoi categoria Lego City pentru copii de la 5 la 12 ani, cu preţuri de la 24.90 până la 579.90 lei şi urmează Lega Creator şi Lego Technic, care deja sunt motorizate.
Puştii cool vor fi încântaţi să de-a peste mini skate-urile pentru degete şi de rampele de la Tech Deck. Un mini skate este 29.90 lei, iar o rampă cu 8 mini skate-uri ajunge la 199.90 lei.

În Bucureşti există 7 magazine Noriel în Sun Plaza, Auchan Titan, Cotroceni Park, Carrfour Feeria Băneasa, Carrfour Orhideea, Cora Lujerului şi Cora Pantelimon.
În ţară găseşti magazine Noriel în Constanţa (Carrfour Tom şi City Park Mall) şi în Timişoara (Iulius Mall).
Tocmai ai citit un post scris de un Guest Author.
Și tu poți publica pe UrbanKid.ro.
Mihaela GheataGuest Author: Mihaela Gheață
Am rude cu mici kinderi, prieteni cu puiuți de om și, la un moment dat, voi vrea și eu să fiu mămica unui bebe ștrumf. Până atunci, mă documentez și vă informez și pe voi despre locuri de joacă pentru copii, magazine, vacanțe și alte lucruri legate de copiii urbani

Sursă foto: Mihaela Gheață.
Voi ați cumpărat până acum ceva de la Noriel?
[nggallery id=86]